„Nu este stadionul lui Giani Nedelcu, ci al constănțenilor!”

12 Dec. 2011, 07:32 Liga 2
„Nu este stadionul lui Giani Nedelcu,** ci al constănțenilor!

Ultima declarație belicoasă a patronului Giani Nedelcu a încins spiritele în rândul oficialilor echipelor FC Farul și FC Viitorul Constanța.

Președintele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, Paul Peniu, i-a răspuns patronului clubului FC Farul, Giani Nedelcu, în urma declarațiilor făcute, vineri, de președintele executiv al grupării alb-albastre, Marcel Lică.

„Giani Nedelcu nu trebuie să fie supărat pe mine, ci pe buzunarul lui! Ce dacă ne amenință că nu ne oferă stadionul lui, noi nu aveam nevoie de așa ceva! Nu este stadionul lui, ci al constănțenilor! Meritul pentru luarea în exploatare și folosire a stadionului este exclusiv al domnului Bosînceanu și al doamnei Frîncu. Să ne lase în pace, noi avem un alt drum! Oricum, eu i-am urat sărbători fericite!”
, a afirmat Peniu.

Marcel Lică declarase că Nedelcu este extrem de supărat pe Paul Peniu, în urma declarațiilor făcute de acesta într-un interviu dat „Cuget Liber”: „Giani Nedelcu este supărat pentru faptul că Paul Peniu a spus că regretă punctele pierdute cu FC Farul. Nu este prima oară când ne supără, așa încât Giani Nedelcu îl anunță că, dacă Viitorul va promova în Liga I, nici nu se pune problema să-i pună la dispoziție stadionul din strada Primăverii”. Declarația a fost confirmată sâmbătă de Giani Nedelcu, la Sport Total FM.

„Regret în ultimul rând punctele pierdute cu FC Farul”

Paul Peniu a revenit cu o precizare, aceea că, dintre toate punctele pierdute de FC Viitorul în turul Ligii a II-a, cel mai puțin regretă punctele pierdute cu FC Farul.

„Trebuie făcută o completare, fiindcă nu vreau să fiu înțeles greșit, referitor la ceea ce am declarat în urmă cu câteva zile. Regret punctele pierdute cu Buzău, Snagov, Iași, Botoșani și, în ultimul rând, cu FC Farul. Eu sunt mai farist decât mulți dintre fariști!”
, a explicat Peniu.

Partida FC Farul – FC Viitorul, contând pentru etapa a II-a a Ligii a II-a la fotbal, Seria I, s-a desfășurat la Constanța și-a încheiat cu scorul de 0-0.

sursa: Cuget Liber

12 Dec. 2011, 07:32 Liga 2
Pe aceeași temă