„Nu am făcut altceva decât să lungim boala”

13 Aug. 2009, 22:18 Liga 2

Evenimentele petrecute în ultima perioadă la clubul din Crâng și declanșate de scandalul datoriilor pot constitui scenariul unei telenovele. Una care în rolul principal nu a avut-o pe Kasandra, ci pe nefericita GLORIE și stăpânul acesteia Costel Bucur. Într-unul dintre episoade care a rulat luni, patronul grupării buzoiene, afectat și el de criza financiară, a anunțat că nu mai înscrie echipa în campionatul Ligii a II-a. O veste cutremurătoare pentru iubitorii fotbalului buzoian. Bucur și-a motivat decizia prin faptul că de unul singur nu mai poate ține GLORIA și nimeni nu îi vine în sprijin.

 

Așadar după ce doi ani evoluase în Liga lu’ Mitică, formația din Crâng care dispune de un stadion modern, era sortită să trăiască o adevărată dramă. Deja mulți începeau să se consoleze cu ideea că s-a ales praf și pulbere de acea GLORIE care izbutea să încurce Steaua în două rânduri. Asta până miercuri când finanțatorul Costel Bucur a revenit la sentimente mai bune și conștientizând ce ar fi însemnat pentru buzoieni retragerea echipei s-a sucit la 180 de grade. Adică a decis să achite datoriile către jucători, arbitri și observatori pentru ca Gloria să ia startul în eșalonul secund. Numai că este doar o chestiune de moment deoarece după cum spunea chiar patronul clubului, are nevoie de sprijin financiar fiindcă altfel nu poate face față cheltuielilor.

 

“Prin retragerea echipei din liga secundă am vrut să mai trag un semnal de alarmă să văd dacă vine cineva lângă mine. Acum odată cu înscrierea nu am făcut altceva decât să lungim boala. Nu avem soluții s-o tratăm așa că ne-am îmbătat cu apă rece. De fapt așa cum se știe, boală lungă înseamnă moarte sigură. Era mare păcat însă ca din primul eșalon să ne ducem direct în cel de al treilea. Consider că am fost lucrat de unele persoane de la club care au urmărit altceva. Deși încă nu am primit niciun semnal până azi sper totuși ca autoritățile locale să își revină”, ne-a declarat finanțatorul Gloriei Buzău, Costel Bucur.

 

Altfel, în primul meci din cadrul noii ediții de campionat, echipa din Crâng urmează să întâlnească sâmbătă pe teren propriu cu începere de la ora 11.00 pe FC Botoșani.

 

 

Porți pentru Mânăstirea Ciolanu
 

 

Cunoscut ca un om credincios și cu dare de mână, mărturie stând actele de caritate făcute, inclusiv la Buzău, Costel Bucur a băgat din nou mâna în buzunar. Și asta pentru a scoate aproximativ 11.000 de euro reprezentând contravaloarea porților donate Mănăstirii Ciolanu.

 

“Am fost odată acolo să mă rog și am rămas impresionat de lăcașul sfânt de la Ciolanu. Când am văzut însă porțile care arătau ca vai de ele am decis să cumpăr eu unele noi. Am dat comandă undeva în Maramureș, iar meșterii respectivi au făcut unele sculptate care sunt foarte frumoase. Mâine vor fi sfințite și evident că voi merge și eu la Mănăstirea Ciolanu”, susține Bucur.

 

Bucur a mai făcut în trecut donații pentru biserici, precum și călugărilor de la Muntele Athos.

 

13 Aug. 2009, 22:18 Liga 2
Pe aceeași temă