„Nimeni nu poate garanta salvarea!”

10 Dec. 2008, 11:18 Liga 2

Conform spuselor primarului Ion Lungu, Ioan Radu pare a avea cele mai mari șanse să preia banca tehnică a Cetății Suceava. Cu toate acestea, antrenorul sucevean susține că nici până la această oră nu a fost contactat de nimeni care să-i facă vreo ofertă. Ioan Radu nu ascunde faptul că n-ar refuza să revină la Cetatea, dar înainte de a fi numit antrenor va purta o discuție cu oficialii clubului pentru a-și pune toate condițiile:

 

„Nu este atât de simplu și tentant de preluat o echipă aflată în situația Cetății. Viitorul antrenor va ieși oricum șifonat în cazul în care echipa va retrograda, pentru că automat i se vor pune în cârcă și rezultatele din prima parte a campionatului.

Nu există un antrenor în România care să vină într-un asemenea moment și să garanteze sută la sută salvarea de la retrogradare.

Nu pot să promit decât că voi face tot ce depinde de mine ca să îndrept situația. E nevoie și de o nouă strategie, care să se stabilească de comun acord cu finanțatorii echipei, în funcție de posibilitățile financiare. Trebuie să fie un calcul realist, pentru că din gură putem să promitem că vom câștiga și Liga Campionilor”, a declarat Ioan Radu.

 

Articol scris de Gabriel Toderașcu

10 Dec. 2008, 11:18 Liga 2
Pe aceeași temă