Nicolo Napoli, după nebunia de meci de la Recea, unde ”FC U” Craiova a condus de două ori și a fost aproape inclusiv să piardă: ”Am încercat să forțăm, dar asta a fost.” Urmează meciul cu Rapid

Marius ANGHEL 03 Oct. 2020, 16:05 Liga 2
Nicolo Napoli, după nebunia de meci de la Recea, unde ”FC U” Craiova a condus de două ori și a fost aproape inclusiv să piardă: ”Am încercat să forțăm, dar asta a fost.” Urmează meciul cu Rapid

”FC U” Craiova n-a putut câștiga la Recea, o altă echipă nou-promovată în Liga 2, însă nu a pierdut în Maramureș, așa cum a făcut-o Rapid în weekendul trecut, ci a remizat la scorul de 3-3, după o desfășurare nebună a rezultatului. Oltenii au revenit pe primul loc în eșalonul secund și etapa următoare vor întâlni pe teren propriu echipa giuleșteană. La final, antrenorul Nicolo Napoli a tras câteva concluzii despre întâlnirea cu Fotbal Comuna Recea și ceea ce va urma pentru echipa sa.

Meci nebun la Recea, în care Craiova a condus de două ori și a egalat o dată

Craiova a dominat startul meciului de la Recea și a beneficiat din nou de un penalty. Claudiu Bălan l-a obținut și tot el l-a transformat în minutul 26. Ulterior, după acest gol, oltenii s-a retras, iar Recea a profitat și a marcat în prelungirile primei reprize prin Marius Coman (45+3), tot dintr-o fază fixă, un corner și o reluare cu capul din 3 metri. Maramureșenii au solicitat penalty în minutul 43, iar oltenii au înscris în minutul 45 prin Gugu, însă reușita sa pare să fi fost anulată incorect pentru offside sau henț.

Partea secundă a început cu un nou gol, tot al celor de la Recea, care au preluat conducerea prin reușita lui Arsene Luboya (49), după ce a rămas singur cu Popa. Craiova a revenit însă rapid în meci, cu o super-execuție a lui Marian Anghelina (58) direct în vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri. Valentin Munteanu (66) a rămas și el singur cu Bota și l-a învins, însă după doar trei minute Recea a egalat din nou. Romario Rus (69) a înscris după o fază ca în curtea școlii.

Finalul a fost presărat cu gafe și ratări mari, însă nimeni n-a mai reușit să înscrie. S-a terminat 3-3, iar ”FC U” Craiova a revenit pe locul 1, cu 14 puncte, unul mai mult decât Rapid, pe care o va întâlni în etapa următoare. Recea a ajuns abia la 4 puncte strânse în șase etape și a urcat pe poziția a 18-a. Runda următoare va sta.

Nicolo Napoli: ”Am avut avantaj de două ori, dar nu am profitat. Au fost și ei în avantaj și am recuperat”

La finalul partidei, Nicolo Napoli s-a exprimat într-o româno-italiană greu de înțeles și a tras câteva scurte concluzii despre rezultatul înregistrat cu Fotbal Comuna Recea.

”N-a vrut să intre mingea și asta a fost. Am avut avantaj de două ori, dar nu am profitat. Au fost și ei în avantaj și am recuperat. La 3-3 am avut două-trei ocazii clare de a înscrie, nu am făcut-o, dar este un rezultat bun”, a spus Napoli, care a răspuns astfel reporterului DigiSport când a fost întrebat dacă a forțat victoria prin introducerea lui Anghelina, cel care avea să și înscrie superb din lovitură liberă la doar cinci minute după ce intra pe teren: ”Am încercat să forțăm, l-am băgat și pe Raicea, oameni de bandă, cu viteză, l-am introdus și pe Cacheiro. Cacheiro a avut o ocazie de a înscrie, dar asta a fost.”

”Un meci nebun, după mine. E bine că s-a terminat așa și că am reușit să luăm un punct în fața unei echipe bune”, a concluzionat și Nicolae Constantin, antrenorul echipei din Recea, la finalul meciului cu ”FC U” Craiova.

Urmează meciurile cu Reșița, în Cupa României, și Rapid, în campionat

Pentru Craiova urmează meciul de miercuri, de la ora 14:30, din turul 3 al Cupei României, cu colege din Liga 2 CSM Reșița, pe teren propriu, iar în etapa a 7-a a Ligii 2 o va întâlni pe Rapid, sâmbătă, de la ora 20:45, tot la Severin.

”Rapid e o echipă bună. Jucăm acasă și încercăm să ne adunăm resursele, pentru că avem un meci foarte dificil. Miercuri jucăm și în Cupa României. Avem un lot cu mulți fotbaliști și o să vedem cu cine jucăm”, a mai spus Nicolo Napoli.

La Recea, Craiova a fost susținută și de un grup de suporteri de circa 50 de persoane. Aceștia au stat în spatele porții lui Robert Popa în prima repriză, după gardul care delimita arena și și-au încurajat favoriții pe întreaga durată a partidei.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-fc-u-craiova-incepe-la-ora-1100-maramuresenii-viseaza-la-o-noua-surpriza-precum-cea-cu-rapid-19150615

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-sase-meciuri-incep-la-ora-1100-prinde-echipele-din-top-5-care-joaca-sunt-asu-poli-petrolul-si-dunarea-calarasi-19150611

Marius ANGHEL 03 Oct. 2020, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă