Nicolae Constantin, discurs motivațional după Fotbal Comuna Recea – Unirea Slobozia 2-0: ”Trebuie să înțeleagă toată lumea că doar împreună vom câștiga, individual nu vom reuși niciodată”

Răzvan STÎNGĂ 16 Nov. 2020, 14:57 Liga 2
Nicolae Constantin, discurs motivațional după Fotbal Comuna Recea – Unirea Slobozia 2-0: ”Trebuie să înțeleagă toată lumea că doar împreună vom câștiga, individual nu vom reuși niciodată”

Fotbal Comuna Recea a câștigat duelul nou-promovatelor din etapa a 12-a din Liga 2, contra celor de la Unirea Slobozia. Meciul disputat la Recea s-a încheiat cu scorul de 2-0, după reușitele lui Alin Văsălie (23) și Arsene Luboya (75).

Antrenorul gazdelor, Nicolae Constantin, a vorbit în termeni laudativi despre evoluția jucătorilor săi. Se aștepta ca Fotbal Comuna Recea să învingă însă, pentru că i-a simțit foarte motivați pe elevii săi la antrenamente.

Nicolae Constantin: ”Trebuie să înțeleagă toată lumea că doar împreună vom câștiga, individual nu vom reuși niciodată” 

Constantin speră ca victoria să fie urmată și de alte meciuri și rezultate pozitive, pentru a da mai multe șanse și fotbaliștilor utilizați mai puțin. A atras atenția că în momentul de față vrea să formeze o echipă omogenă și nu face foarte multe schimbări în formația de start.

Sunt fericit că nu am luat gol, asta este cea mai mare bucurie a mea. Răilean a intrat în poartă și a apărat bine și probabil tot el va fi titular în următorul meci. În cazul portarilor merg pe principiul că cel care greșește grav va fi înlocuit, este un post delicat. Pentru mine nu este important cine înscrie le-am cerut jucătorilor să fie altruiști. Mă bucur că a înțeles și Marius Coman, care este atacant, că trebuie să joace pentru echipă. Trebuie să înțeleagă toată lumea că doar împreună vom câștiga, individual nu vom reuși niciodată.

Noi muncim foarte mult la echipă și nu am ce să le reproșez jucătorilor la antrenamente. Se pregătesc exemplar toți. Îmi pare rău că, din cauza presiunii rezultatelor, nu pot oferi mai multe șanse jucătorilor care se află de obicei pe banca de rezerve.

Noi nu ne antrenăm pe stadionul din Recea deloc, dar ne pregătim în Săsar unde avem parte de aceleași condiții. Probabil că suntem avantajați din acest punct de vedere. Antrenându-ne pe un teren prost și jucând pe un teren prost suntem pregătiți pentru așa ceva”, a declarat Nicolae Constantin, citat de Axa News.

Unirea Slobozia, probleme mari înaintea meciului cu Fotbal Comuna Recea 

Unirea Slobozia are probleme mari din cauza COVID-19, motiv pentru care a făcut deplasarea la Recea cu un lot limitat. La trupa din Slobozia, după ce au fost depistați inițial 15 jucători ca fiind purtători ai virusului, doar patru dintre ei și-au revenit. Lotul lui Enache Costea a însumat 15 nume pentru partida de la Recea.

Fotbal Comuna Recea, locul 17 în Liga 2 

Fotbal Comuna Recea a urcat pe locul 17 după victoria cu Unirea Slobozia, în acest momentul având 11 puncte adunate în 10 meciuri. În partida următoare va juca restanța din etapa a 11-a, din deplasare cu SCM Gloria Buzău, anulată pentru că echipa lui Nicolae Constantin s-a confruntat cu câteva cazuri de COVID-19. Duelul e programat miercuri de la ora 14:00.

Foto: ACSF Maramures Receași Paul Ursachi/ Sport Pictures 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Nov. 2020, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă