Nicolae Badea a intermediat vânzarea clubului Dinamo. Imagini exclusive de la negocierile purtate de Dorin Șerdean cu Red&White | EXCLUSIV

Silvian BĂDULESCU 24 Feb. 2023, 19:04 Liga 2

În ziua în care ProSport a anunțat vânzarea clubului Dinamo, vă prezentăm, în exclusivitate, imagini foto și video de la negocierile purtate între Dorin Șerdean și Red&White Management din urmă cu câteva zile.

Un personaj-cheie în această acțiune a fost Nicolae Badea, cel care deține 7,03 la sută din SC Dinamo 1948 SA.

Fostul președinte al Consiliului de Administrație al clubului din ”Ștefan cel Mare” a intermediat, la sediul Computerland, tranzacția.

Nicolae Badea a intermediat, la sediul Computerland, tranzacția de vânzare a clubului Dinamo

Vineri, 24 februarie 2023, de Dragobete, Dinamo s-a vândut. ProSport a anunțat, în exclusivitate, în această dimineață, toate detaliile afacerii. Dorin Șerdean și Red&White Management au ajuns la un consens, iar, din informațiile noastre, oferta pentru cel care deținea pachetul majoritar de acțiuni a fost de 500.000 de euro.

În plus, ProSport a intrat în posesia unor imagini foto și video din urmă cu câteva zile. Acestea sunt de la sediul Computerland din București, firmă deținută de Nicolae Badea, unde s-a negociat vânzarea clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Au participat Dorin Șerdean, avocații acestuia, Vlad Iacob, Dorin Iacob, Andrei Nicolescu, asociat cu 60 la sută al Red&White Management, și Eugen Voicu, fondator și acționar majoritar al Certinvest, dar și asociat, cu 40 la sută, al Red&White Management.

Contactat de ProSport pe marginea acestui subiect, Vlad Iacob a declarat că ”am o clauză de confidențialitate, nu pot să comentez nimic. Când va fi ceva oficial, vom comunica”.

Dorin Iacob a plecat primul, Nicolae Badea, ultimul

Dintre cei prezenți la runda de negocieri, Dorin Iacob, tatăl administratorului special din ”Groapă”, din informațiile noastre, a părăsit primul locația.

La mai puțin de jumătate de oră, din sediul Computerland au plecat, pe rând, și ceilalți participanți (vezi galeria foto). Au urmat Vlad Iacob, alături de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu.

Ulterior, după câteva minute, a coborât și Dorin Șerdean, alături de avocații săi.

Ultimul personaj care a părăsit sediul Computerland este chiar Nicolae Badea, împreună cu șoferul său.

Veste excelentă pentru ”câini” înaintea primului meci oficial din 2023

Sursele ProSport au menționat că, în cursul zilei de mâine, sâmbătă, 25 februarie, Red&White Management va anunța, prin intermediul unei conferințe de presă sau comunicat, parafarea înțelegerii.

Nu pot să confirm sau să spun mai multe pe marginea acestui subiect. Am semnat un acord de confidențialitate. E tot ce pot să spun în acest moment”, a declarat Dorin Șerdean pentru ProSport.

Pe lângă cei deja menționați, prezenți la sediul Computerland, în spatele Red&White Management s-ar afla și alți oameni de afaceri care, pentru moment, au preferat să rămână discreți.

Vestea vânzării clubului vine la chiar câteva zile înaintea debutului oficial din 2023 pentru ”câini”. Luni, 27 februarie, de la ora 17:00, pe ”Arcul de Triumf”, elevii lui Ovidiu Burcă joacă cu Unirea Constanța, codașa ligii secunde.

Bucureștenii vor mai juca cu Șelimbăr, la Sibiu, și cu Politehnica Timișoara, acasă. Aceștia stau la mâna rezultatelor adversarelor pentru a prinde, in extremis, un loc în play-off. Primele șase formații de la finalul sezonului regular merg în lupta pentru promovare.

Steaua nu are dreptul de a urca în SuperLigă. Astfel, locul 5 va merge, pentru al doilea an la rând, la baraj cu locul 7 din play-out-ul primei ligi.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sondajul-ddb-din-toiul-noptii-care-anunta-posibila-vanzare-a-lui-dinamo-foto-cu-cei-care-poarta-negocieri-secrete-cu-dorin-serdean-azi-pare-a-fi-ziua-decisiva-exclusiv-19261006

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/cainii-lui-ovidiu-burca-vedete-la-meciul-dulailor-din-liga-campionilor-fotbalistii-au-semnat-autografe-la-pauza-partidei-dintre-dinamo-si-gog-exclusiv-foto-si-v-19600939

https://liga2.prosport.ro/seria-1/curiosul-caz-al-lui-marius-tomozei-explicat-de-presedintele-afan-am-facut-toate-demersurile-care-au-depins-de-noi-jucatorul-a-facut-insa-o-greseala-ce-risca-dinamo-exclusiv-19260875

Silvian BĂDULESCU 24 Feb. 2023, 19:04 Liga 2
Pe aceeași temă