Neșansa o urmărește pe Metaloglobus, iar Marius Burcă își pune întrebări retorice după meciul cu Viitorul Pandurii: ”Am lovit bara de trei ori. Putem să reproșăm ceva? Să vină preotul la stadion? Să îl luăm în deplasare?” Președintele nu a uitat rușinea cu Unirea Constanța

Răzvan STÎNGĂ 30 Oct. 2021, 16:27 Liga 2

Metaloglobus s-a întors cu un ușor gust amar din deplasarea cu Viitorul Pandurii, din etapa a 12-a a Ligii a 2-a. Chiar dacă a avut șansa să ia toate punctele din partida de la Târgu Jiu, în cele din urmă a revenit la București cu un singur punct, scorul celor 90 de minute fiind egal, 0-0.

Marius Burcă: ”Dacă luam trei puncte în celebrul meci cu Constanța și am mai fi luat azi trei puncte, eram pe locurile de play-off” 

Marius Burcă, președintele Metaloglobusului, nu a putut să treacă fără să nu evidențieze cele mai mari ocazii ale formației pe care o reprezintă, anume faptul că jucătorii au trimis de trei ori balonul în bară, de două ori în prima repriză, prin Alexandru Lazăr (minutul 10) și Ovidiu Herea (minutul 45), și într-un rând în partea a doua, prin același Ovidiu Herea (minutul 73).

Conducătorul echipei Metaloglobus a remarcat faptul că jocul a fost unul foarte bun pentru elevii antrenați de Nicolae Grigore, motiv pentru care a fost mulțumit, dar a fost supărat pe soartă în sine, că nu au marcat. Mai în glumă mai în serios, Marius Burcă a declarat că în deplasarea următoare Metaloglobus va lua un preot în autocar.

Doar o remiză, deși victoria o meritam. Am făcut un meci bun, un joc plăcut ochiului și ocaziile au fost de partea noastră. Nu mai avem noroc, dar va exista o balanță. Am lovit bara de trei ori. Putem să reproșăm ceva? Să vină preotul la stadion? Să îl luăm în deplasare?

Dacă etapa trecută a fost echitabil un rezultat de egalitate (n.r. – 1-1 cu FK Csikszereda), acum pot să spun că meritam victoria. Nu aș vrea să repet același lucru, dar nu ai ce să faci. Pe lângă cele trei lovituri în bară, am mai avut și alte șanse importante. Jocul a arătat foarte bine.

O să pară ciudat, dar nu sunt supărat deloc, pe cuvânt de om. Nu sunt supărat, pentru că dacă echipa joacă nu ai cum să te superi. În momentul în care am fi luat cele trei puncte în celebrul meci cu Constanța și am mai fi luat azi trei puncte, eram pe locurile de play-off”, a declarat Marius Burcă la Metropola TV.

Marius Burcă: ”Din cei 28 de jucători din lot, oricine poate să fie titular. Nu vom renunța la play-off” 

Metaloglobus speră în continuare la play-off, așa cum spunea Marius Burcă, și are un argument puternic, lotul de jucători, considerat unul dintre cele mai solide din Liga 2.

  • Metaloglobus în meciul cu Viitorul Pandurii: Gavrilaș – Grosu (I. Sîrbu 62′), Andr. Răuță, Cazan, Caramalău, Andr. Sava (Sin 62′) – Pandele (Covalciuc 82′), Al. Lazăr (Liv. Mihai 68′), Borțoneanu (Al. Enache 62′) – Cl. Herea, Ov. Herea (cpt.). Rezerve neutilizate: Nedelcovici – D. Lung, Andr. Florescu, Negoescu.

”M-am uitat și suntem cât de cât mulțumiți de banca de rezerve. Din cei 28 de jucători din lot, oricine poate să fie titular. Nu vom renunța la play-off. Până în etapa a 19-a ne vom bate pe teren pentru a atinge obiectivul.

Trebuie să ne ajute și soarta. Ne ajutăm și noi, dar trebuie să ne ajute și soarta”, a mai afirmat președintele formației Metaloglobus.

Metaloglobus, pe 8 în Liga 2 

Metaloglobus e la al doilea egal la rând, runda trecută făcând 1-1 cu FK Csikszereda pe teren propriu. Cu două etape înaintea celor două remize a înregistrat două victorii, dar nici atunci nu a marcat prea mult. A învins Poli Iași și Dunărea Călărași cu același scor, 1-0.

Metaloglobus va termina etapa a 12-a pe locul 8, cu 18 puncte, la un punct distanță de locul 7, Unirea Slobozia. Viitorul Pandurii e momentan pe locul 10, dar poate coborî câteva poziții, în funcție de anumite rezultate.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/polistii-timisoreni-sunt-in-garda-inainte-de-partidei-de-la-dej-croitoru-mizam-si-pe-aspectul-psihic-dupa-victoria-cu-rapid-mera-speram-sa-ne-scoata-din-pasa-proasta-din-19207944

https://liga2.prosport.ro/seria-1/raul-balbarau-isi-vede-coechipierii-din-atac-blocati-mental-doar-incredere-in-noi-trebuie-sa-avem-portarul-nu-considera-echitabila-remiza-cu-concordia-si-vrea-descatusare-cu-fc-her-19207908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-mai-categoric-ca-niciodata-in-acest-sezon-dupa-victoria-unirii-slobozia-cu-unirea-constanta-meciul-a-fost-la-discretia-noastra-are-si-un-motiv-de-ingrijorare-un-19207918

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-respira-echipa-lui-costel-enache-s-a-impus-pe-terenul-ultimei-clasate-dacia-unirea-braila-camara-din-nou-decisiv-19207896

Răzvan STÎNGĂ 30 Oct. 2021, 16:27 Liga 2
Pe aceeași temă