„Negocierile merg în bine”

02 Apr. 2009, 18:01 Liga 2
„Negocierile merg în bine

Negocierile privind preluarea Petrolului de către Consiliul Local Ploiești sunt pe sfârșite.
 

 

Deși discuțiile intraseră în impas săptămâna trecută, când, la precedenta ședință nu fusese prezent și președintele CA al Petrolului, Florin Bercea, azi, a fost nevoie de doar o jumătate de oră pentru a face ordine în tratative.
 

 

Iată ce ne-au declarat prtotagoniștii negocierilor, Florin Bercea și Andrei Volosevici.
 

 

Florin Bercea: „Am mai pus la punct niște principii care erau în coadă de pește după întâlnirea precedentă. Vom discuta, începând de data viitoare, pe un draft de contract, vor fi de fapt două contracte, unul de cesiune a acțiunilor și unul de cesiune a mărcilor. Vom discuta punct cu punct, noi vom propune, reprezentanții primăriei vor amenda, vor discuta pe marginea lui. S-a făcut un pas în față, n-au fost probleme, am mers mai departe. Săptămâna viitoare, miercuri, va avea loc Adunarea Generală a Acționarilor care va avea pe ordinea de zi reducerea capitalului social la valoarea minimă a capitalului, pentru că altfel nu se poate realiza tranzacția. Este următorul pas și este prevăzut de legea societăților comerciale. Este vorba de a da clubul pe o valoare cât mai mică, este o reducere de vreo 200.000 de euro pe care primăria nu va trebui să-i mai plătească. Dar, sub valoarea minimă a capitalului social al unei societăți comerciale, nu se poate face vânzarea. Despre lot, nu pot să mă pronunț acum. Este vorba despre recuperarea unor bani privind unii jucători care vor rămâne la societate și sub noul acționar”.

 

Andrei Volosevici: „Chiar s-au făcut niște pași importanți, cred că am lămurit niște probleme foarte importante, așteptăm acum și un draft de contract, pe care îl vom studia și vom discuta aplicat. Deci, preluăm echipa, așa cum ne-am propus. Au mai fost însă niște negocieri pe diverse puncte care nu puteau fi lăsate așa. Mergem deja pe formă finală, negocierile merg spre partea bună”. 

 

 

articol scris de Ciprian RADU
 

02 Apr. 2009, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă