Nedelcu: „Mai grav era dacă plecam eu de la FC Farul!”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 17:56 Liga 2
Nedelcu:**

Deși FC Farul trece printr-o perioadă neagră, aflându-se pe ultimul loc în Liga a II-a și cu cel mai slab atac din Seria I, finanțatorul echipei, Giani Nedelcu, rămâne ferm pe poziție și afirmă că, chiar și după plecarea întregului corp administrativ, totul este în ordine la club.

Demisiile lui Marcel Lică, Marian Diaconescu, Ion Barbu și Cristi Munteanu de la FC Farul ar putea afecta și mai mult evoluțiile echipei începând cu returul campionatului, fiind clar că în acest tur, mai mult rău nu se poate produce. Cu toate astea, patronul grupării de pe litoral, Giani Nedelcu, dezminte orice zvonuri cum că echipa s-ar desființa, precizând că totul merge „șnur” la club, rezultatele fiind singura reală problemă.

„Ne afectează orice plecare, însă doar pe partea administrativă. Problema mai gravă era dacă plecam eu de la club, ceea ce nu intenționez să fac. Dacă aș fi făcut asta, cred că Farul ar fi fost mai afectat. Posturile lăsate libere de Lică și Munteanu se vor ocupa la finalul turului. N-am stabilit nimic încă. Acum, mai avem doar o etapă de jucat. Să luăm măcar trei puncte, asta e important. Situația la club este ok. Jucătorii și-au luat salariile, restanțele, tot. Nu asta este problema, că nu ar avea cine să împartă banii sau să facă hârtii sau ce este de făcut la club. Prioritar este să joace echipa. Este în permanență cineva la stadion, iar problemele administrative pe care le făceau Marcel Lică și Munteanu le rezolvă altcineva. Nu este lăsat nimic vraiște! Totul este pus la punct. Toate hârtiile sunt puse la punct și plățile la zi”, a declarat Giani Nedelcu.

Meci aspru cu Săgeata

FC Farul mai are de jucat o singură etapă până la finalul turului, cu ocupanta locului 3 în clasament, Săgeata Năvodari. Meciul se va juca pe 1 decembrie, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, de la ora 11.00.

„Bănuiesc că va fi un joc mai disputat, mai aspru, fiind și două echipe locale, apropiate una de alta. Sper să facem un rezultat bun, măcar la sfârșit de tur să mai spălăm din această rușine în care suntem. Eu unul îmi fac datoria, le-am dat banii, le-am dat salariile. Am plătit absolut toate deplasările, nu avem nicio datorie la niciun hotel. Totul este plătit”, a precizat Nedelcu.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 17:56 Liga 2
Pe aceeași temă