Nedelcu: „Fără fotbaliști cu vârste mai înaintate. Unii dintre ei te vând la primul colț de stradă”

Marius ANGHEL 23 May. 2014, 11:52 Liga 2
Nedelcu:**

Giani Nedelcu, patronul FC Farul, echipă retrogradată matematic în Liga a III-a, a declarat că lotul de jucători al „marinarilor” va fi schimbat din temelii, noua politică vizând achiziția de jucători tineri.

„Ușor-ușor, curățăm lotul. Vrem să aducem jucători tineri, de perspectivă, cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani, atât din Constanța, cât și din afara județului. Nu mai vrem fotbaliști cu vârste mai înaintate. Nu mă feresc să-mi dau cu părerea și să spun că unii dintre asemenea jucători te vând la primul colț de stradă. Trag și un semnal de alarmă în acest sens”, a spus Giani Nedelcu.

„19 cluburi au cerut să se revină la două serii a câte 16 echipe. FRF să țină cont de părerea lor”

Patronul Farului se numără printre cei 19 conducători de cluburi de la Liga a II-a care susțin schimbarea sistemului competițional la eșalonul secund. „Atâta timp cât 19 cluburi au cerut să se revină la două serii a câte 16 echipe, mi se pare normal ca Federația Română de Fotbal să țină cont de părerea lor, la ședința din 28 mai. Acest lucru s-a stabilit înainte de a ajunge noi în situația din campionat, soldată cu retrogradarea matematică în Liga a III-a, astfel că este greșit să se creadă că am îmbrățișat decizia majorității doar pentru a ne fi nouă bine și a rămâne în Liga a II-a. Pe atunci, situația Farului era alta în clasament”, a mai declarat Nedelcu pentru Ziua de Constanța.

Marius ANGHEL 23 May. 2014, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă