Nebunie la Ploiești!!! Trei echipe în oraș! CE SPUI?

12 Feb. 2009, 17:56 Liga 2
Nebunie la Ploiești!!! Trei echipe în oraș!** CE SPUI?

Cu două săptămâni înainte de retur, Știința Bacău ar putea învia din propria-i cenușă, deși cu puțin timp urmă era aproape cu ambele picioare în groapă.

 

Astfel, Mircea Crainiciuc, managerul Științei Bacău, a recunoscut că negociază cu ploieștenii pentru preluarea echipei și a declarat că cel mai probabil sâmbătă va fi parafată înțelegerea între cele două părți.

 

De altfel, oficialii prahoveni au început deja să se intereseze de jucătorii Științei, o parte dintre ei urmând probabil să evolueze și în noua echipă. Ioan Coman este unul dintre acești fotbaliști, atacantul declarând astăzi pentru ProSport că a fost căutat de viitorii acționari ai formației. "M-au sunat ieri de la Ploiești să mă întrebe dacă sunt de acord să continui aici și mi-au spus că voi fi contactat din nou astăzi sau mâine. Oricum, nu mi-am dat încă acordul și nici n-o să mi-l dau prea curând pentru că vreau să văd ce oferte voi mai primi", a spus Coman.

 

În cazul în care Știința va fi mutată la Ploiești, noii acționari vor fi nevoiți să se ocupe și de restanțele salariale ale tuturor jucătorilor sub contract. Printre jucătorii susceptibili de a evolua sub culorile noii echipe a Ploieștiului se numără Radu Ciobanu, Florin Ganea și Sorin Trofin.

 

Vă reamintim că în urmă cu trei săptămâni, oficialii clubului anunțau desființarea echipei după ce primarul Bacăului și-a retras sprijinul acordat în vara anului trecut.

 

În perioada scursă de la acel anunț, o mare parte dintre jucători și-au găsit angajamente la alte cluburi. Cel mai norocos a fost internaționalul din Guineea-Bissau, Ibraima Baldé, care a semnat cu Beira Mar. Deasemenea, norocoși par să fi fost și cei din “grupul” Capeti care au ajuns fie la Tricolorul Breaza, fie la Inter Făgăraș. Mai mult, unul dintre cei mai buni jucători ai turului, portarul Miron, s-a întors la FC Ploiești unde se pare că va fi titular.

articol scris de Mihai Andrieș și Adi Enășoaie
 

12 Feb. 2009, 17:56 Liga 2
Pe aceeași temă