Corvinul Hunedoara începe să sperie toți adversarii, iar Alexandru Neacșa lansează un avertisment: ”Am ridicat semne de întrebare, echipele ne vor trata serios sută la sută!”

Andrei PASCU 08 Apr. 2024, 16:56 Liga 2

Alexandru Neacșa, căpitanul Corvinului Hunedoara, în vârstă de 32 de ani, a tras și el concluziile partidei contra CSC Șelimbăr (scor 0-0). După ce Florin Maxim a vorbit despre întâlnire, a venit și rândul liderului din teren al nou-promovatei.

Au fost momente de joc în prima repriză când Corvinul Hunedoara putea marca și putea tranșa partida în favoarea ei, dar și aspecte de joc în repriza a doua când randamentul a scăzut. Au fost două dintre detaliile scoase în evidență de Neacșa.

Alexandru Neacșa crede că Hunedoara putea obține victoria contra CSC Șelimbăr

Hunedorenii și-au îndeplinit obiectivul pentru acest prim sezon de Liga 2, calificarea în play-off, iar de acum încearcă să contureze echipa și lotul de jucători pentru stagiunea care va începe din vară, când va avea, se pare, dreptul legal de promovare.

Alexandru Neacșa speră ca el și colegii săi să înceapă să lege victoriile în play-off, chiar dacă urmează un ritm alert pentru Corvinul Hunedoara, cu următoarea etapă din Liga 2 drept o intermediară, dar și cu meci în semifinalele Cupei României în curând, care o poate duce în finala competiției.

Urmează un ritm alert de meciuri pentru Corvinul Hunedoara

Un ritm alert pentru hunedoreni, iar oboseala s-a văzut, în opinia lui Neacșa, și în confruntarea contra CSC Șelimbăr. Echipa lui a venit pe terenul sibienilor chiar după jocul de poveste contra CFR Cluj, pe care a învins-o la scor pe teren propriu.

Un rezultat de egalitate, după un meci disputat, mai ales în prima repriză. Au fost ocazii mai mari pentru noi, dar nu am reușit să marcăm. Îmi pare rău pentru acest lucru, dar atât s-a putut. Ne doream să câștigăm, dar mergem mai departe.

Probabil că ambele echipe au fost obosite în repriza a doua. Poate de aceea nu am mai fost la fel de coerenți. Poate trebuia un pic tratată altfel repriza a doua, dar atât s-a putut azi.

A fost și prima dată când nu l-am avut pe antrenor lângă noi, dar am încercat să fim concentrați pe ce avem de făcut. Am primit bine indicațiile de pe bancă, dar atât s-a putut.

Cred că fiecare adversar ne ia la ochi, pentru că o victorie cum a fost cea cu CFR a ridicat semne de întrebare dacă nu eram luați în serios. Fiecare adversar ne va trata sută la sută! Noi încercăm să facem jocul nostru, indiferent de numele adversarului și de miză”, a spus Alexandru Neacșa.

Corvinul, duel contra Gloria Buzău în următorul meci

În acest moment, Corvinul Hunedoara se află la 39 de puncte, rămâne pe locul 3, în timp ce CSC Șelimbăr e 43 de puncte, pe locul 2. Locul 1 e ocupat de Unirea Slobozia, 46 de puncte, iar sub podium se situează Gloria Buzău, 36 de puncte, FK Miercurea Ciuc, 35 de puncte, și CS Mioveni (34 de puncte).

În etapa a 3-a a play-off-ului, Corvinul are meci în deplasare cu Unirea Slobozia, miercuri, 10 aprilie, de la ora 17:00. Apoi, la finalul săptămânii va urma partida cu FK Miercurea Ciuc, din etapa a 4-a, pentru ca la mijlocul săptămânii următoare să aibă loc înfruntarea din semifinalele Cupei României, contra FC Voluntari, de pe teren propriu.

Suntem obosiți, dar ne refacem! Trebuie să fim bine, pentru că de acum înainte doar așa o să cam jucăm, din trei în trei zile”, a mai spus Neacșa.

Reacțiile lui Alexandru Neacșa și Florin Maxim de la finalul partidei CSC Șelimbăr – Corvinul Hunedoara:

https://www.youtube.com/watch?v=QVEZcDwK1q4

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/impresiile-lui-claudiu-niculescu-dupa-csc-selimbar-corvinul-hunedoara-19305633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-remiza-pe-terenul-csc-selimbar-19305630

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adorian-himcinschi-si-a-dat-demisia-de-la-industria-galda-ultima-clasata-in-play-out-ul-seriei-9-din-liga-3-19305624

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minerul-ocna-dej-s-a-despartit-de-dan-roman-dupa-nici-doua-luni-19305618

Andrei PASCU 08 Apr. 2024, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă