„Ne lipsește o victorie acasă. E timpul să o obținem”

11 May. 2012, 11:53 Liga 2

După primul succes extern din mandatul lui Cristi Popovici (3-1 la Otopeni), FCM Bacău vizează cea dintâi victorie pe teren propriu sub comanda noului său antrenor. „Suntem datori față de suporterii noștri. Venim după o perioadă cu jocuri bune, dar ne lipsește o victorie acasă. E timpul sa o obtinem, mai ales ca ne dorim continuitate in ceea ce priveste rezultatele si calitatea jocului”, a prefatat Popovici confruntarea de sâmbata, cu Astra II Giurgiu.

Motivație

Bacauanii abordeaza intâlnirea de pe „Municipal” in formula completa. Singura incertitudine o reprezinta Ionut Ursu, care s-a antrenat separat in ultimele zile, ca urmare a unei leziuni musculare, insa exista sanse ca el sa fie recuperat pâna la ora jocului. Despre adversara de sâmbata, care s-a despartit de antrenorul Ioan Tataran, urmând a fi condusa de cuplul de „secunzi” Deaconu-Ene, Popovici a declarat: „Astra II are in componenta jucatori ce isi doresc sa ajunga la prima echipa a clubului. Motivatie mai mare decât asta nu cred ca exista”.

Pe atac

Scapati de orice griji pe final de campionat, „galben-albastrii” merg pe cartea atacului si contra Astrei II. Una din „gurile de foc” este reprezentata de Dragos Huiban, care a punctat si in victoria cu 3-1 de la Otopeni, de acum o saptamâna, dar si in jocul tur, de la Giurgiu, incheiat cu o remiza, 1-1. „Tin minte ca la Giurgiu am inscris oarecum norocos, printr-o reluare cu coapsa. Nu m-ar deranja sa marchez la fel; important este sa câstigam”, a marturisit Huiban.

Așteptare

Un alt jucator al Bacaului care isi doreste un gol sâmbata este…giurgiuveanul Marius Croitoru, ultima data component al… Astrei. „Sper sa-mi trec, in sfârsit, numele pe lista marcatorilor. Astept cam de mult o lovitura libera din preajma careului, deoarece pe cele de la mare distanta le cedez fara niciun fel de problema lui Ionel Mihalachioaie, posesorul unui sut redutabil”, a declarat Croitoru, care a marcat ultima data intr-un meci oficial in urma cu un an si jumatate, pe vremea când evolua in Kazahstan, la FC Atyrau.

Sursa: Deșteptarea

Foto: CS Otopeni

11 May. 2012, 11:53 Liga 2
Pe aceeași temă