„Ne așteaptă un meci greu tare, mai ales că suntem vai de mama noastră”

10 May. 2012, 12:54 Liga 2

Parcurgând clasamentul la zi și programul contracandidatelor CSMS Iași
Ionuț Popa: „Promovarea se joacă până în ultima etapă”

Banca tehnică a CSMS se așteaptă la o partidă grea în etapa a XXVI-a, datorită mizei mari și a perspectivelor oaspeților. „Ne așteaptă un meci greu, cum de altfel a fost și în tur (n.r. – scor 2-1 pentru ieșeni), iar campionatul se va juca până în ultima rundă. Va fi o întâlnire dificilă și pentru că ne vor lipsi jucători de bază, chiar dacă de data aceasta ar putea reveni Bădic și Marjanovic, reveniți complet după accidentări, dar care au aproape o lună de când nu au mai evoluat”, a spus ieri antrenorul principal al formației din Copou, Ionuț Popa.

Cum mijlocașii Ciucur și Milea nu s-au pregătit nici măcar ieri, decizia privind păstrarea lor în lot pentru partida cu vecinii de la nord județului va fi luată după antrenamentul de după-amiază, când CSMS va intra în cantonament. Popa a mai precizat că încă nu se poate gândi la Liga I, fiind supărat că atât conducerea clubului, dar și suporterii din tribune ori simplii microbiști îl ceartă pe oriunde îl întâlnesc. „Nimeni nu este mulțumită nici de joc, nici de rezultate, și aproape că nu mai pot ieși nicăieri din casă fără să nu mi se reproșeze câte ceva. Așa că am ajuns să mă tem de absolut orice joc, dar chiar și de atitudinea ieșenilor cu privire la parcursul nostru din ultima perioadă”, a completat șeful băncii tehnice a CSMS.

Botoșaniul speră să câștige în Copou

Deși echipa lui Costel Orac s-a apropiat la doar patru puncte de ocupanta locului secund după victoria în fața lui Callatis și înfrângerea Deltei la Galați, finanțatorul Valeriu Iftime s-a arătat reținut în declarații în privința șanselor la promovare ale FC Botoșani. „Este bine că tulcenii nu au câștigat la Dunărea, dar noi suntem în cărțile promovării doar dacă batem la Iași. Abia atunci vom putem spune dacă avem șanse reale, iar dacă vom învinge mai apoi și la Constanța, chiar că vom fi ajuns în Liga I”, a declarat Iftime.

În schimb, antrenorul secund Alin Bejan a spus că Botoșaniul are forța să câștige derby-ul de sâmbătă, cu CSMS. „Iașiul este o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, care și-a propus promovarea, însă noi avem puterea să câștigăm în Copou. Jocul echipei este în creștere, iar atmosfera din lot este una bună. Sunt îndeplinite, așadar, toate motivele să facem un meci bun și la Iași”, a declarat Bejan.

„Ne așteaptă un meci greu tare cu Botoșaniul, cum de altfel a fost și cel din tur, chiar dacă am câștigat acolo până la urmă. Mai ales că suntem vai de mama noastră, din cauza problemelor de efectiv”

Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

„Reintrăm în cărțile promovării numai dacă învingem Iașul. Abia atunci vom putem spune că avem șanse reale, iar dacă batem mai apoi și la Constanța chiar că vom ajunge în Liga I”

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Sursa: Evenimentul

10 May. 2012, 12:54 Liga 2
Pe aceeași temă