„Ne așteaptă un meci greu!”

23 Apr. 2009, 13:25 Liga 2

La conferința de presă de joi, antrenorul Ovidiu Murariu a ținut să sublinieze faptul că Dinamo II, adversara de sâmbătă a Cetății, este mult mai valoroasă decât locul 13 pe care se află în acest moment în clasamentul Seriei I.


"Ne așteaptă un meci greu pe teren propriu, un joc în care chiar dacă înfruntăm o echipă din subsolul clasamentului, cred că poziția pe care o ocupă Dinamo II nu este conformă cu valoarea și blazonul lor. Va fi un meci cu o încărcătură deosebită pentru că am ajuns la jumătatea returului și orice victorie poate cântări decisiv la finalul campionatului", a declarat Ovidiu Murariu.

 

Dinamo II vine la Suceava după o victorie cu 6-1 obținută pe teren propriu cu FC Snagov însă acest rezultat nu-l sperie prea tare pe Ovidiu Murariu. Tehnicianul Cetății a ținut să remarce faptul că Dinamo II este totuși o echipă care încasează multe goluri în jocurile din deplasare.

 

"Ultimul lor rezultat este un semnal de alarmă pentru noi dar nu trebuie să uităm că totuși Dinamo II este o echipă care a și primit goluri multe în partidele susținute în deplasare. Sper ca acest lucru să se întâmple și sâmbătă și atacantii noștri să perforeze de cât mai multe ori poarta adversarilor", a spus Murariu.
 

 

articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

23 Apr. 2009, 13:25 Liga 2
Pe aceeași temă