Nanu speră într-un rezultat pozitiv la Suceava: „Cu Dumnezeu înainte”

Marius ANGHEL 04 Apr. 2014, 12:42 Liga 2
Nanu speră într-un rezultat pozitiv la Suceava:**

FC Farul susține mâine un meci extrem de important pentru play-out-ul Ligii a 2-a. De la ora 11.00, „marinarii” joacă pe terenul echipei Rapid CFR Suceava, în etapa a 24-a, iar un rezultat pozitiv este mană cerească pentru ambele echipe, în condițiile în care în play-out contează doar rezultatele înregistrate cu formațiile care vor evolua în această fază a campionatului.

În acest moment, cu trei etape înaintea sezonului regulat, Farul ocupă locul 10, cu 18 puncte, iar formația suceveană se află pe 11, cu 16 puncte. „Mergem cu Dumnezeu înainte. Am încredere în jucători. În afară de partidele cu CSMS Iași și Rapid București, au dovedit că pot juca bine și că se pot mobiliza. Sper să o facă și la Suceava”, a spus Ștefan Nanu, antrenorul principal al Farului.

Constănțenii se confruntă însă cu importante probleme de lot, la Suceava urmând a lipsi Bumbac, Lădaru, Scărlătescu, Cristi Cristea (toți accidentați) și Silvășan (suspendat).

În condițiile în care sâmbătă nu au la dispoziție decât un atacant veritabil, tânărul Silviu Igiroșanu, pentru „marinari” a apărut varianta Dorel Zaharia, experimentatul vârf de 36 de ani de la Granitul Babadag (Liga a IV-a a județului Tulcea). Transferul se pare însă că nu se va realiza. „Luni, ne-am întâlnit la Constanța și am discutat. Eu le-am expus celor de la Farul pretențiile și condițiile mele și a rămas să primesc un răspuns. Însă, până acum, acesta nu a venit. Cred că nu se va rezolva nimic”, a declarat Dorel Zaharia.

De cealaltă parte, Ștefan Nanu a spus că el îl aștepta pe jucător să vină ieri la echipă. „Aveam nevoie de el, dar dragoste cu sila nu se poate. Dacă dorea, venea”, a arătat Nanu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 04 Apr. 2014, 12:42 Liga 2
Pe aceeași temă