Nae Constantin aruncă greul pe rivale, înaintea partidei cu CS Comunal Șelimbăr: ”Ne dorim să fim cât mai mult pe locul 1, pentru ca adversarii să aibă presiune”. Analiza sibienilor și ce absențe au ”lupii galbeni”

Răzvan STÎNGĂ 01 Oct. 2021, 14:23 Liga 2
Nae Constantin aruncă greul pe rivale, înaintea partidei cu CS Comunal Șelimbăr: ”Ne dorim să fim cât mai mult pe locul 1, pentru ca adversarii să aibă presiune”. Analiza sibienilor și ce absențe au ”lupii galbeni”

Petrolul întâlnește duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, în etapa a 9-a a Ligii a 2-a, CS Comunal Șelimbăr. Aceasta din urmă trece prin momente bune în campionat, fără eșec în ultimele patru partide, motiv care îi dă de gândit antrenorului ”lupilor galbeni”, Nicolae Constantin.

Nicolae Constantin: ”O echipă nou-promovată, care vine după patru rezultate pozitive”

Deși Petrolul a început etapa a 9-a de pe locul 1, iar CS Comunal Șelimbăr abia de pe poziția a 10-a, Nicolae Constantin se uită la forma de moment a adversarei și nu o subestimează. În plus, e convins că și jucătorii cu experiență pe care îi are Eugen Beza pot pune probleme Petrolului.

În cazul în care vor câștiga, ploieștenii vor intra în pauza Ligii a 2-a, pricinuită de meciurile echipelor naționale, de pe primul loc.

O echipă nou-promovată, care vine după patru rezultate pozitive, are două victorii și două meciuri egale. O echipă care are jucători cu CV-uri de Liga 1 și Liga 2, o echipă care trebuie tratată cu seriozitate.

Pe primul loc e bine să fii tot timpul. Dacă am ajunge din nou acolo, am pregăti în liniște următoarele confruntări și vom face totul să câștigăm și să urcăm pe primul loc. Nu mai avem presiune, când ești pe primul loc presiunea e pe celelalte echipe. Ne-am dori să fim cât mai mult pe primul loc, ca adversarii noștri să aibă presiune”, a început Nicolae Constantin discursul de la conferința de presă.

Petrolul, fără Armando Vajushi și Sory Ibrahim Diarra cu CS Comunal Șelimbăr

În privința indisponibilităților, Petrolul se confruntă cu aceleași probleme vechi, dar și câteva de dată mai recentă. Printre cei care nu vor juca împotriva CS Comunal Șelimbăr se află și Armando Vajushi și Sory Ibrahim Diarra.

Vajushi e scos din joc, nu se pune problema pentru meciul acesta. La fel și Diarra și cei care sunt mai vechi (n.r. – referitor la accidentați). Avem un lot numeros, avem de unde alege, nu e asta o problemă. Vrem să își revină ei cât mai repede, să ne putem baza pe ei la următoarele meciuri.

Cebotari e după o problemă medicală, e sub tratament, probabil că la primul antrenament după jocul de duminică o să intre normal”, a completat Nicolae Constantin.

Nicolae Constantin, categoric în privința luptei la play-off!

În ceea ce privește lupta la play-off, Nicolae Constantin este convins că lucrurile sunt clare, iar echipele clasate în acest moment pe primele șase poziții, Petrolul, Concordia Chiajna, FC Hermannstadt, ”U” Cluj, Steaua și FC Buzău urmând să își dispute locurile de promovare directă în Liga 1 și pentru clasarea pe locurile de baraj.

Eu anticipam de câteva etape că se va rupe clasamentul și echipele care se vor bate pentru cele șase locuri s-au ales. Nu știu ce surprize ar mai putea să apară, dar cele șase din față probabil vor duce lupta până la final. Primul nostru obiectiv e să intrăm în primele șase, apoi vom vedea în meciurile directe unde suntem și cum suntem”, a mai spus Nicolae Constantin.

Raul Avram: ”E important ca noi să fim bine și să fim pe primul loc”

La conferința de presă organizată de Petrolul, înaintea partidei cu CS Comunal Șelimbăr, a participat și portarul Raul Avram. A analizat și el perioada ploieștenilor, dar și confruntarea de duminică:

O echipă care vine după rezultate pozitive, o echipă bine organizată, am urmărit meciuri cu ea. Are jucători cu experiență, dar noi suntem bine, ne-am pregătit bine și sper să luăm cele trei puncte și să ne instalăm din nou pe locul 1.  

Obiectivul meu e să nu primesc gol, mă bucur că e așa și sper să o țin așa în continuare. Jocul dă speranțe cât de cât bune și sper să o ținem tot așa. E o luptă strânsă acolo în față, sunt Hermannstadt, Steaua, e o luptă frumoasă. E o luptă puternică, dar e important ca noi să fim bine și să fim pe primul loc”.

Runda trecută, Petrolul a învins cu 3-1 Unirea Dej în deplasare, iar CS Comunal Șelimbăr a remizat acasă, cu Astra, scor 1-1.

Foto: Gheorghe Flușter și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures
Video: Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-primit-unda-verde-pentru-intrarea-in-insolventa-cum-poate-fi-intoarsa-decizia-datorii-pe-care-le-are-clubul-sibian-si-administrator-judiciar-stabilit-19203496

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-nu-va-avea-antrenor-principal-pe-banca-la-meciul-cu-dacia-unirea-braila-foale-e-interimar-numai-la-victorie-putem-merge-19203492

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-increzatoare-dar-si-tematoare-inaintea-duelului-cu-viitorul-pandurii-cristian-pustai-vrem-sa-mentinem-starea-de-bine-intalnim-o-echipa-care-cred-ca-se-va-bate-la-play-off-19203465

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Oct. 2021, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă