„N-am luat salariul de două luni!”

12 Oct. 2008, 18:17 Liga 2

Tehnicianul formației Progresul București a dat câteva declarații incendiare la conferința de presă de la finalul partidei câștigate în fața celor de la Petrolul  Ploiești. Astfel, acesta a afirmat că echipa sa se confruntă cu grave probleme financiare, singurul investitor al echipei, Marian Dodu, neputând face față tuturor necesităților echipei:

„Am probleme mari de efectiv, mai ales că acum trei jucători sunt accidentați. Din păcate, nu ne sprijină nici Primăria, nici Consiliul Local, dar eu sunt mulțumit că deși nu luăm bani, luăm puncte.”  

 
Șumudică s-a arătat nemulțumit și  de arbitrajul de care a avut parte echipa sa, acuzând printre altele, un penalty neacordat elevilor săi. Mai mult, tehnicianul gruparii din Parcul cu Platani i-a acuzat pe rivalii găzarilor, ploieștenii de la CSM, că nu și-au jucat meciurile corect, în vreme ce Petrolul și Progresul joacă rezultatul doar pe teren: ,,Acolo există bani, dar rezultatele nu oglindesc efortul financiar. La noi e viceversa”, a mai declarat Șumudică.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Articol scris de Irina Mandreș

 

12 Oct. 2008, 18:17 Liga 2
Pe aceeași temă