N-a jucat în Giulești și nu o face nici cu FC Clinceni. Căpitanul Farului e nevoit să stea pe tușă după ce a suferit o operație: „Parcă mă înțepa cineva cu un cuțit”

Marius ANGHEL 23 Apr. 2016, 15:18 Liga 2
N-a jucat în Giulești și nu o face nici cu FC Clinceni.** Căpitanul Farului e nevoit să stea pe tușă după ce a suferit o operație:

Menținerea pe banca de rezerve la meciul din Giulești cu Rapid a căpitanului echipei FC Farul a surprins. Florin Pătrașcu a rămas rezervă tot meciul, cu toate că gruparea constănțeană avea mare nevoie de experiența sa în teren. Totuși, mutarea lui Ilie Stan a fost una forțată, deoarece Pătrașcu acuza probleme medicale și oricum nu putea juca în acea partidă.

Chinuit de două săptămâni de o accidentare la coapsa stângă, Florin Pătrașcu a profitat totuși de deplasarea la București și s-a programat la un control medical suplimentar la doctorul Pompiliu Popescu. Acesta i-a recomandat să se oprească din pregătire și l-a programat vineri pentru o intervenție chirurgicală. Fundașul Farului s-a conformat, iar ieri s-a operat la Constanța și i-au fost scoase cele două lipoame care îi dădeau dureri. Astfel, după meciul cu Rapid, Pătrașcu va fi nevoit să stea pe tușă și în jocul de duminică de pe teren propriu cu FC Academica Clinceni.

„Lui Florin i-au apărut două lipoame, unul mai mare, unul mai mic, care, la început, nu l-au deranjat. Însă, ulterior, unul dintre ele s-a mărit destul de mult, dublându-și dimensiunea. Astfel, apăsa pe nerv, ducând la o problemă medicală destul de serioasă. Cam de două săptămâni au apărut durerile, dar Florin făcea antrenament, în ciuda acestora. Profitând de prezența în capitală, pentru meciul cu Rapid, jucătorul a efectuat un control suplimentar, la doctorul Pompiliu Popescu, care imediat l-a oprit de la efort și l-a programat la operație. Fără intervenție chirurgicală nu se putea rezolva problema. Oricum, operația nu a fost complicată” a declarat, pentru Ziua de Constanța, Auraș Brașoveanu, președintele FC Farul.

„De obicei, lipoamele nu dor, dar la mine au început să se dezvolte, iar unul apasă pe mușchi. Fiind și pe coapsă, când făceam efort, simțeam dureri, parcă mă înțepa cineva cu un cuțit. Intervenția chirurgicală nu a depășit o oră, cu tot cu pregătire. Medicul mi-a spus că, în șapte – zece zile, pot face antrenament normal”, a spus și Florin Pătrașcu, după operație.

Duminică, de la ora 11:00, Farul întâlnește la Constanța pe FC Academica Clinceni în cea de-a patra etapă a play-off-ului Seriei I. Pentru acest joc, Ilie Stan nu va putea conta pe Pătrașcu, Tigoianu, Manole și Murgoci, cei care au absentat și în Giulești, iar prezența lui Milea este incertă.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 23 Apr. 2016, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă