Mugurel Buga, front comun cu Dan Alexa pe tema arbitrajelor de care a avut parte FC Brașov: ”E prea mult, s-a ajuns prea departe.” Cum arată tăietura de pe fața lui Marc

Adi MARICA 01 Oct. 2022, 14:30 Liga 2
Mugurel Buga, front comun cu Dan Alexa pe tema arbitrajelor de care a avut parte FC Brașov: ”E prea mult, s-a ajuns prea departe.” Cum arată tăietura de pe fața lui Marc

FC Brașov a ratat primul obiectiv al sezonului, calificarea în grupele Cupei României. Eliminarea din competiția KO a produs o mare dezamăgire în tabăra brașoveană.

Dacă Dan Alexa a fost extrem de vocal în startul sezonului și a tras mai multe semnale pe tema arbitrajelor, pentru prima oară pe această temă a ieșit acum să vorbească și managerul sportiv Mugurel Buga.

Mugurel Buga contestă și el arbitrajele de care a avut parte FC Brașov în acest sezon. ”E prea mult, mă pune pe gânduri”

Un tip extrem de calm si ponderat în declarații, Buga a ieșit la rampă cu o serie de declarații acide pe tema arbitrajelor de care a avut parte FC Brașov.

”Suntem cea mai dezavantajată echipă din Liga 2 la nivel de arbitraje. Niciodată nu am vorbit de arbitraje când eram fotbalist, dar acum e prea mult. Înțeleg o greșeală, două, trei, dar s-a ajuns prea departe și acest lucru mă pune pe gânduri. Chiar nu se mai poate continua așa, e strigător la cer. Meciul cu Hermannstadt a pus capac. Fără doar și poate, eliminarea lui Saim e corectă, dar penalty-ul acordat sibienilor e de toată jena. Apoi faultul asupra lui Marc, e clar că trebuia roșu! Acum urmează meciul cu Slatina și chiar te aștepți la orice!”, este discursul virulent al lui Mugurel Buga, care a precizat că arbitrii ajung foarte ușor să arbitreze în Liga 2. ”Nu cred că e rea intenție, mai degrabă e vorba de lipsă de valoare”, a mai spus Buga.

Sfaturi pentru Angelov și Chică-Roșă

Fost mare atacant, Buga este nemulțumit de randamentul atacanților din lotul Brașovului.

”Un atacant are nevoie de goluri. Chiar am vorbit cu Angelov și Chică-Roșă și le-am spus că au valoare, dar ei trebuie să joace simplu, să joace pentru echipă, pentru că atunci când ești disperat să dai gol, nu reușeștii”, a spus Buga.

Andrei Marc, ”șifonat” serios de Bobic

Fundașul central Andrei Marc a ieșit sifonat serios după lovitura încasată de la Bobic, o talpă pusă direct pe față, sancționată de arbitrul Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov) doar cu cartonaș galben, deși jucătorul sângera.

Marc a avut nevoie de îngrijiri medicale minute bune pe marginea terenului și a revenit pe teren după ce a schimbat tricoul pătat de sânge. Cum brașovenii nu au două seturi de tricouri identice, Marc, care a început meciul cu numărul 3, a revenit pe teren cu tricoul cu numărul 70, care îi aparținea lui Tudor Cociș, însă acesta din urmă nu a prins lotul pentru meciul cu FC Hermanstadt.

Dan Alexa schimbă sistemul la meciul cu CSM Slatina

Echipa lui Dan Alexa, aflată pe locul 13 în Liga 2, cu 8 puncte acumulate în 7 meciuri, joacă în etapa a 8-a duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu cu CSM Slatina (locul 10, 11 puncte). Etapa a început de sâmbătă și s-au disputat deja primele patru meciuri.

”Întâlnim Slatina, o echipă care stă bine din punct de vedere fizic, mai ales ca și-au menajat toți jucătorii de bază în meciul din Cupă (n.r. – Slatina s-a prezentat la meciul cu CS Ocna Mureș aproape numai cu juniori, batjocorind Cupa româniei). Noi venim după 120 de minute, un meci în care am jucat mult timp în inferioritate numerică. O să încerc să bag jucători care au jucat mai puțin pentru a avea prospețime și mă gândesc chiar să schimb și sistemul de joc. Slatina este o echipă incomodă, cu un jucător special pe care l-am avut și elev, Doman. Vreau ca jucătorii mei să joace cu determinare si dorință”, a spus Alexa.

”Chirurgul” continuă să acuze arbitrajele din startul acestui sezon. ”Din opt meciuri, în cinci s-a greșit flagrant împotriva noastră. E prea mult într-un interval atât de scurt”, a spus Alexa.

 

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-trei-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-dumbravita-si-buftea-steaua-joaca-la-ramnicu-valcea-de-la-ora-1200-19247554

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ca-un-leu-in-cusca-in-timpul-meciului-din-cauza-arbitrajului-dan-alexa-a-fost-calm-la-final-nu-meritam-sa-pierdem-marius-maldarasanu-fair-play-19247431

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cum-sa-ti-bati-joc-de-cupa-romaniei-modelul-csm-slatina-19247245

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-brasov-a-chinuit-surpriza-primei-ligi-fc-hermannstadt-chiar-daca-a-jucat-75-de-minute-in-inferioritate-mutiu-i-a-dus-pe-sibieni-in-grupele-cupei-romaniei-19247287

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/doliu-in-fotbalul-romanesc-a-murit-alexandru-vagner-la-doar-33-de-ani-19247420

Adi MARICA 01 Oct. 2022, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă