Dumitru Dragomir, președinte la Rapid? ”Am la dispoziție timp de gândire, dar vă pot confirma că au fost niște discuții”

Daniel NAZARE, Daniel VLAD 04 Aug. 2020, 16:05 Liga 2
Dumitru Dragomir, președinte la Rapid? ”Am la dispoziție timp de gândire, dar vă pot confirma că au fost niște discuții”

Rapid trebuie să mai joace încă un sezon în Liga 2, după ce la finalul celui actual a încheiat play-off-ul inventat de FRF pe ultimul loc și, astfel, a ratat promovarea în Liga 1. Șefii echipei din Giulești vor să facă schimbări majore inclusiv în conducere, iar prinde cei ofertați se află și Dumitru Dragomir, care ar urma să devină președinte.

Dumitru Dragomir, președinte la Rapid? ”Am la dispoziție timp de gândire cam o săptămână”

Informația circulă de câteva zile, iar fostul președinte al LPF n-a infirmat varianta, susținând că are nevoie de timp de gândire. Alături de Dumitru Dragomir ar veni și câțiva oameni de afaceri, dar și un nou antrenor în locul lui Dan Alexa.

”Tată, momentan nu vă pot oferi prea multe detalii. Am la dispoziție timp de gândire cam o săptămână. La Rapid se vor schimba niște lucruri, iar decizia mea contează mult în funcție de aceste aspecte. Am avut niște discuții, dar încă nu sunt concretizate și nu este nimic oficial. Vă rog să mă înțelegeți. Nu vă pot spune rolul meu, pe care s-ar putea să îl am la Rapid, dar vă pot confirma că au fost niște discuții”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Clubul Rapid are ca principal acționar firma reprezentată în România de Victor Angelescu, Casazela Rapid Ltd., cu 49 la sută. De curând, Liviu Goncea, ”Milionarul Kia”, a preluat 48 la sută din procentele grupării giuleștene. Celelalte 3 la sută sunt deținute de Asociația Academia Rapid.

Mitică Dragomir susține că trăiește din pensie

Dumitru Dragomir (74 de ani) a dezvăluit ce salariu a încasat în perioada în care a condus Liga Profesionistă de Fotbal (1994-2014) și susține că în prezent trăiește din pensie.

”În rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban. Trăiesc din pensie. Am o pensie bună. Păi aveam 15.000 de euro salariul când eram la LPF. Plăteam 6.000 de euro la stat. Cum să nu am pensie bună? Mi-am asigurat bătrânețile”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

Ședință între fanii Rapidului, echipa anunță că jucătorii au intrat în vacanță

Azi, 4 august, va fi o ședință a fanilor după ratarea promovării, la care vor participa și persoane din conducerea Rapidului.

”ȘEDINȚĂ ÎN REGIE! Așteptăm toți suporterii rapidiști mâine, de la ora 20:00, la stadionul din Regie, pentru a discuta împreună despre cauzele eșecului din acest sezon. Scopul întâlnirii este unul constructiv, așadar ne dorim să identificăm și să conștientizăm împreună greșelile, astfel încât sezonul viitor să nu le mai repetăm și să facem pasul către ultima gară: Liga 1. Hai Rapid!”, se arată în mesajul suporterilor.

În schim, Rapid a anunțat pe pagina sa de Facebook că jucătorii au primit vacanță această săptămână, iar de luni se va reveni la antrenamente.

”Jucătorii Rapidului au intrat în vacanță până la finalul acestei săptămâni, urmând ca de luni să revină la antrenamente pentru a aborda noul sezon competițional.
Vă vom ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă la Rapid, legat de sosiri și plecări, doar când acestea vor fi oficializate”, a anunțat Rapid.

Gruparea alb-vișinie a încheiat play-off-ul Ligii 2 pe ultimul loc, pe 6, sub UTA Arad, Campionii FC Argeș, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele și Petrolul Ploiești.

În play-off-ul de promovare din Liga 2, Rapid a înregistrat următoarele rezultate: 0-0 cu CS Mioveni (deplasare), 0-0 cu Petrolul (deplasare), 1-2 cu Campionii FC Argeș (acasă), 2-1 cu UTA Arad (deplasare) și 1-1 cu Turris Oltul Turnu Măgurele (acasă).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-pancu-e-considerat-principalul-vinovat-pentru-ratarea-promovarii-de-catre-rapid-in-opinia-lui-florin-manea-bai-daniele-lasa-ne-ca-te-ai-ocupat-anul-asta-ne-ai-nenorocit-anul-asta-19142294

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-lovitura-pentru-rapid-dupa-ce-a-ratat-promovarea-clubul-giulestean-are-din-nou-probleme-cu-tomas-josl-si-risca-interdictie-la-transferuri-19142316

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-isi-cere-scuze-in-fata-suporterilor-dupa-ce-a-ratat-promovarea-comunicatul-clubului-si-promisiunile-facute-pentru-noul-sezon-19142309

Daniel NAZARE, Daniel VLAD 04 Aug. 2020, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă