Moment de cumpănă la CF Brăila: „Vrem să stabilim soluțiile pentru redresarea și continuarea activității”

Marius ANGHEL 29 Apr. 2014, 15:25 Liga 2

Înfrângerile din primele două etape ale turneului play-out i-au determinat pe actualii conducători de la CF Brăila să caute soluții pentru a readuce corabia brăileană pe linia de plutire. Evoluția penibilă din partida de sâmbăta trecută, de la Galați, a declanșat multe nemulțumiri printre cei care doresc reabilitarea fotbalului brăilean.

Actualii șefi ai clubului au avut mai multe runde de discuții cu jucătorii și pentru că acestea nu au avut rezultatul scontat au anunțat că vor avea o întâlnire decisivă cu fotbaliștii și cu staff-ul tehnic. La aceste discuții va fi prezent și Alin Pânzaru, pentru că antrenorul încă nu a luat o decizie clară în privința demisiei din funcția de antrenor principal la CF Brăila.

„Vom avea discuții individuale, să vedem care este opinia fiecărui fotbalist în parte, apoi vom avea și o întâlnire colectivă. L-am rugat și pe Pânzaru să-și spună poziția oficială vizavi de postul pe care îl deține. De altfel, l-am rugat pe antrenor să prezinte o analiză a ceea ce s-a întâmplat în acest miniretur și în primele două etape din play-out. Pânzaru a mai spus și acum trei săptămâni că vrea să părăsească echipa, nu este ceva nou. Cu sau fără Pânzaru sper să găsim calea de a ieși din această situație”, a fost prima reacție a președintelui Valentin Avramescu.

Astăzi, va avea loc ședința Consiliului de Administrație al CF Brăila, unde vor fi analizate concluziile discuțiilor cu jucătorii și se vor decide pașii de urmat pentru redresarea situației critice în care se află echipa fanion a orașului Brăila.

„Nu mai putem aștepta la infinit. Atât timp cât se mai poate face ceva trebuie să încercăm să aducem corabia pe linia de plutire. Marți dimineață am convocat toți membrii Consiliului de Administrație al CF Brăila. În cadrul acestei ședințe vrem să stabilim soluțiile pentru redresarea și continuarea activității în Liga a II-a a echipei fanion a orașului”, a mai spus Valentin Avramescu.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 29 Apr. 2014, 15:25 Liga 2
Pe aceeași temă