Moldoveanu ratează primele două meciuri ale Brașovului. „Stegarii” pregătesc jocul cu Olimpia la Tărlungeni

Marius ANGHEL 23 Feb. 2017, 13:44 Liga 2
Moldoveanu ratează primele două meciuri ale Brașovului.**

Meciul „stegarilor” cu Olimpia Satu Mare, primul al sezonului de primăvară, se apropie cu pași repezi, iar Grigorie și compania întâmpină aceleași probleme cu care s-au confruntat de la reluarea pregătirilor: terenuri impracticabile în Brașov.

Până acum, jucătorii lui Cornel Țălnar s-au pregătit doar la balon sau pe zăpadă, pentru că la Brașov niciun teren de iarbă nu este în condiții acceptabile în această perioadă. În această săptămână, „stegarii” au făcut două antrenamente la stadionul Tineretului, unul luni, axat pe alergări pe marginea terenului, iar marți, Țălnar a condus o ședință de pregătire în spatele porții dinspre Autogara 2.

Pentru a proteja suprafața terenului de la stadionul Tineretului, staff-ul tehnic a decis ca marți și miercuri echipa să facă antrenamente pe terenul sintetic de la Tărlungeni. Înaintea antrenamentului de ieri, la Tărlungeni s-au pregătit cei de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar joi cele două divizionare B vor avea același program.

„Nu puteam intra pe gazonul de la Tineretului, pentru că riscam să-l facem praf. Ne vom pregăti la Tărlungeni pe terenul sintetic, iar vineri sper să putem face un antrenament pe terenul de iarbă de la ICIM”, spunea Cornel Țălnar.

În primul meci oficial al sezonului, FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 12:30, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare. În vederea acestui joc, casele de bilete de la stadionul Tineretului vor fi deschise în ziua partidei, începând cu ora 10:00, prețul biletelor fiind 5 lei (tribuna I și tribuna a II-a), 10 lei (sectoarele S și T), respectiv 50 de lei (tribuna VIP).

FC Brașov anunță că fanii brașoveni își pot achiziționa abonamente de la sediul clubului (Strada Poienelor nr. 5), de luni până vineri, între orele 9:00 și 15:00, la următoarele prețuri: 50 de lei (tribuna I și tribuna a II-a), 80 de lei (tribuna 0 – sectoarele S și T), respectiv 250 lei (Tribuna VIP).

Moldoveanu ratează meciurile cu Olimpia și Dunărea Călărași

Împrumutat de Dinamo la FC Brașov până la finalul acestui sezon, atacantul Robert Moldoveanu (foto principal) va ajunge la Brașov doar la începutul lunii martie. Motivul? Moldoveanu a fost convocat la lotul U18 al României care va efectua un turneu în Italia.

Selecționata Under 18 a României pregătită de Adrian Boingiu se va reuni sâmbătă la Centrul Național de Fotbal Buftea, în vederea participării la turneul „Roma Caput Mundi”. Plecarea în Italia e programată pe 26 februarie, iar revenirea în țară se va face pe 3 martie. La turneu vor participa 8 echipe, ce vor fi repartizate în două grupe de cîte patru, iar cele două formații care se vor afla pe primul loc vor disputa finala competiției.

În aceste condiții, Moldoveanu va ajunge la Brașov abia la începutul lunii martie, astfel că tânărul atacant va rata cu siguranță primele două meciuri oficiale ale „stegarilor” în campionat, cele cu Olimpia Satu Mare și Dunărea Călărași.

Chiajna reacționează în „cazul Constantinescu”

Luni, în ultima zi în care se puteau înregistra transferurile la FRF, oficialii lui FC Brașov au purtat mai multe negocieri cu cei de la Concordia Chiajna pentru transferul atacantului Marian Constantinescu. Deși se părea că transferul se va realiza, totul a picat în ultimul moment, astfel că atacantul va rămâne la Chiajna până în vară când îi expiră contractul.

„Nu am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu cei de la Chiajna. Ei mi-au propus ceva, eu am cerut ceva, nu am ajuns la un numitor comun, astfel că voi rămâne la Chiajna până la vară”, a spus Constantinescu.

În schimb, președintele celor de Concordia Chiajna, Cristi Tănase, spune că a avut toată deschiderea pentru realizarea acestui transfer. „Am fost foarte deschiși cu Marian, chiar i-am propus să-i dăm 75 la sută din salariu până în vară, urmând ca pentru restul banilor să se înțeleagă cu FC Brașov. La Concordia el nu intră în vederile antrenorului pentru prima echipă, astfel că pentru el FC Brașov era cea mai bună variantă în acest moment. A fost căpitan la Brașov, a fost dorit de Cornel Țălnar și cred că putea pune umărul la promovarea echipei în Liga 1. Asta e, el acum se pregătește cu echipa a doua, care activează în Liga a 3-a și unde majoritatea jucătorilor sunt copii”, a explicat Cristi Tănase.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 23 Feb. 2017, 13:44 Liga 2
Pe aceeași temă