Moldovan: „Dacă nu pentru echipă, măcar pentru a-i salva pielea lui Marian Pană”

05 Dec. 2008, 14:08 Liga 2
Moldovan:

Dumitru Moldovan spune că jucătorul care l-a nemulțumit cel mai mult în această ediție de campionat este fundașul central Constantin Ungureanu.

„S-a accidentat în startul sezonului și a ținut morțiș să facă recuperarea acasă, la București. A revenit apoi la echipă după două luni de zile să ne spună că este în contiuare accidentat, a stat vreo două zile pe la Casa Jenica, și dus a fost. Mă așteptam să se forțeze să joace măcar în meciul de la Botoșani, dacă nu pentru echipă, măcar pentru a-i salva pielea lui Marian Pană, omul care l-a adus la Suceava”, a declarat oficialul sucevean.

 

Moldovan nu-și explică cum Ungureanu nu și-a revenit un tur întreg după o banală ruptură musculară, în vreme ce Bukvic, la 35 de ani ai săi, a reintrat după doar două săptămâni de pauză. În aceste condiții, conducătorul Cetății a declarat că Ungureanu se poate transfera în această iarnă la orice club care achită 10.000 de euro, suma pe care Cetatea a plătit-o celor de la Otopeni în schimbul fundașului în vârstă de 27 de ani.

 

Articol scris de Gabriel Toderașcu

05 Dec. 2008, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă