Modificări de ultim moment în lotul naționalei României U20. Oroian de la FC Hermannstadt ratează convocarea, Bogdan Lobonț a chemat de urgență alți doi jucători, unul Liga 2 și altul din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 08 Nov. 2021, 14:46 Liga 2
Modificări de ultim moment în lotul naționalei României U20. Oroian de la FC Hermannstadt ratează convocarea, Bogdan Lobonț a chemat de urgență alți doi jucători, unul Liga 2 și altul din Liga 3

Din motive medicale, Alexandru Oroian, de la FC Hermannstadt, nu va mai face parte din lotul naționalei României U20, pentru acțiunea din această lună. În aceeași situație se mai regăsește și Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia), iar în locul lor au fost convocați doi jucători din ligile inferioare.

Robert Mustacă, de la Unirea Slobozia, și Alin Văsălie, de la Minaur Baia Mare, convocați în ultimul moment la naționala U20 

După ce cei doi au ieșit din schemă pentru meciurile amicale cu Polonia U20 (din 11 noiembrie, de pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” – Voluntari) și cu Italia U20 (din 15 noiembrie, de la Sassuolo – Italia), selecționerul Bogdan Lobonț a decis să convoace un jucător din Liga 2, pe Robert Mustacă (Unirea Slobozia), și unul din Liga 3, pe Alin Văsălie (Minaur Baia Mare).

Din păcate, din motive medicale, Alexandru Oroian (Hermannstadt) și Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia) nu mai sunt apți pentru această acțiune, astfel că în locul lor au fost convocați Robert Mustacă (Unirea Slobozia) și Alin Văsălie (Minaur Baia Mare)”, se arată în comunicatul emis de Federația Română de Fotbal.

Numărul jucătorilor covocați din ligile inferioare a ajuns la opt 

În lotul pentru partidele amicale cu Polonia U20 și Italia U20, Bogdan Lobonț a mai convocat alți șase fotbaliști din ligile inferioare din România, toți din Liga 2. Aceștia sunt: portarul Bogdan Eftimie (Viitorul Pandurii) și juctării de câmp Darius Grosu (Metaloglobus), Robert Sălceanu (Dunărea Călărași), Francisc Cristea (Politehnica Iași), Alexandru Luca (CS Comunal Șelimbăr) și Toni Suciu (CS Comunal Șelimbăr).

Lotul României U20, pentru acțiunea din noiembrie, ultima din acest an:

portari: Otto Hindrich (CFR Cluj), Bogdan Eftimie (Viitorul Pandurii), Anthony Petre (Bologna/Italia)

fundași: Darius Grosu (Metaloglobus), Eduard Duțu (Montevarchi/Italia), Cosmin Oprean (Cittadela/Italia), Deniz Giafer (Dinamo București), Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Gabriel Buta (Farul Constanța), Robert Sălceanu (Dunărea Călărași)

mijlocași: Ovidiu Perianu (FCSB), Alin Văsălie (Minaur Baia Mare), Ștefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Francisc Cristea (Politehnica Iași), Eduard Radaslavescu (Farul Constanța), Constantin Grameni (Farul Constanța), Alexandru Luca (CSC Șelimbăr), Robert Mustacă (Unirea Slobozia)

atacanți: Ahmed Bani (Dinamo București), Cristian Dumitru (FC Argeș), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Toni Suciu (CSC Șelimbăr)

Foto: FRF 

Răzvan STÎNGĂ 08 Nov. 2021, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă