Mitu aproape să devină „bancar”

06 Mar. 2009, 15:54 Liga 2
Mitu aproape să devină

Progresul București, echipă aflată nu de mult în pragul desființării, începe să pună în mișcare toate motoarele pentru a rămâne în lupta pentru promovare. Aflați pe locul doi la finalul turului, „bancarii” păreau să fie resemnați și să privească promovarea doar ca un vis frumos.

Cu toate acestea, după ce au reușit să fie programați în runda secundă și, mai mult decât atât, trag speranțe că meciul cu Dunărea Galați va fi reprogramat, bancarii au mutat și pe piața transferurilor.

Fost jucător la Anderlecht și Metalurg Donetsk, Marius Mitu, este foarte aproape să devină jucătorul Progresului. După ce s-a antrenat în ultima perioadă alături de jucătorii din Parcul cu Platani, se pare că fostul internațional a ajuns la un acord cu oficialii echipei de pe strada Dr. Lister și va îmbrăca în scurt timp tricoul bleu-albastru.

Pe lângă acesta au mai fost legitimați și doi jucători de la Liberty Oradea, ambii de 25 de ani, Alin Lipă și Constantin Roșca. Aduși la echipă de noul antrenor, Gigi Mulțescu,  primul este mijlocaș central, iar al doilea fundaș la marcaj.

Articol scris de Alexandru Amironoaiei și Mihai Andrieș
 

06 Mar. 2009, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă