Mircea Rednic, dispus să revină la Dinamo! Antrenorul a pus condiții pentru a șasea întoarcere în ”Ștefan cel Mare”: ”Mi s-a propus postul, dar semnez în anumiți termeni”

Andrei PASCU 17 Jun. 2022, 13:11 Liga 2
Mircea Rednic, dispus să revină la Dinamo! Antrenorul a pus condiții pentru a șasea întoarcere în ”Ștefan cel Mare”: ”Mi s-a propus postul, dar semnez în anumiți termeni”

Dinamo este în căutare de antrenor, iar printre cei vizați se numără și Mircea Rednic. Chiar dacă era greu de crezut că un ”principal” cu experiența lui Rednic ar putea veni în ”Ștefan cel Mare” în astfel de condiții, în Liga 2, trecutul dinamovist l-a făcut să spună da unei reveniri, dar în anumite condiții.

Mircea Rednic a recunoscut că a purtat discuții cu anumite persoane din DDB, dar că nu a vorbit, deocamdată cel puțin, cu nimeni din conducerea clubului, cu Răzvan Zăvăleanu sau cu alt om important de la Dinamo. Discuțiile au fost favorabile, Rednic spunând că vrea să ajute, dar dacă îi sunt respectate anumite doleanțe.

Mircea Rednic, dorit la Dinamo! DDB l-a contactat

Un argument pentru care mutarea s-ar face este acela că Mircea Rednic nu vrea să bage vreun ban în club. În trecut, când a mai pregătit Dinamo, antrenorul a ajutat, în special pentru plata datoriilor către jucători. Acum nu mai dorește ca lucrurile să meargă astfel.

Mi s-a propus să fiu antrenor la Dinamo de către cei de la DDB, 17-18 județe. Am zis că vin la Dinamo, dar nu bag un leu. Cum să bag eu bani să îl plătesc eu pe Filip. Am zis în ce condiții vin. Cei de la DDB mi-au propus, nu cei din conducere. Nu cei de la București.

DDB nu știu dacă a fost vreodată unit și până nu există transparență sunt probleme mari. Am zis că vin ca antrenor, dar nu bag un ban. Ce să fac, să plătesc eu toate prostiile pe care le-a făcut Iuda, Contra cu toți jucătorii aduși pe nu știu ce salarii.

Să îl plătesc și pe domnul strateg care încă mai e. Nu l-am văzut să își dea demisia și să renunțe la salarii. Încă mai apare în acte”, a declarat Mircea Rednic la Digi Sport.

Mircea Rednic a avut ultima experiență chiar la Dinamo

În vârstă de 60 de ani, Mircea Rednic e liber de contract din decembrie anul trecut, când a pregătit chiar Dinamo. A plecat de la echipă după numai câteva luni, două și jumătate, iar anterior o pregătise pe fosta Viitorul Constanța pentru patru luni.

”Puriul” a antrenat și în alte perioade Dinamo, alături de care a cucerit un trofeu din totalul celor șase pe care le are în palmares. În 2007, Rednic a luat titlul cu ”câinii roșii”, ultimul din istoria clubului.

Chiar dacă nu a discutat cu conducerea lui Dinamo, faptul că a vorbit cu DDB este un pas important în posibila revenire a lui Mircea Rednic. Fanii, prin proiectul Doar Dinamo București, dețin 20 la sută din club. Cea mai mare parte este deținută de Dorin Șerdean prin Lotus, 72,8 la sută, Nicolae Badea are șapte la sută din Dinamo, iar Cornel Dinu sub unu la sută.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steliano-filip-aproape-de-un-transfer-in-ungaria-dupa-despartirea-de-dinamo-ce-varianta-mai-are-fundasul-exclusiv-19235137

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conferinta-maraton-pentru-aceeasi-idee-imbatranita-new-dinamo-versiunea-fara-numar-clubul-exclama-ca-falimentul-nu-e-o-problema-dar-cere-bani-pe-unde-apuca-razvan-zavaleanu-19235109

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reunirea-se-apropie-dinamo-cauta-fonduri-pentru-buget-razvan-zavaleanu-precizari-clare-avem-o-luna-si-jumatate-intarzieri-salariale-care-sunt-sansele-falimentului-19235056

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dusan-uhrin-si-a-gasit-echipa-in-prima-liga-din-cipru-ia-cu-el-si-unul-dintre-jucatorii-cu-care-dinamo-a-retrogradat-19234915

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mirko-ivanovski-pleaca-de-la-dinamo-si-semneaza-cu-petrolul-durata-contractuala-si-salariul-pentru-care-are-un-acord-verbal-cu-campioana-ligii-2-19234907

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Jun. 2022, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă