Minaur Baia Mare promite să fie altă echipă din 2023. Mihai Iosif, reacție după remiza surprinzătoare cu Unirea Dej

Andrei PASCU 04 Dec. 2022, 16:36 Liga 2

Remiza obținută de Minaur Baia Mare cu Unirea Dej, scor 1-1, în etapa a 16-a din Liga 2, l-a mulțumit pe Mihai Iosif, care a lăudat evoluția jucătorilor săi, mai ales că din minutul 3 trupa din Baia Mare a evoluat în inferioritate numerică. Antrenorul nou-promovatei a promis și că echipa va arăta mai bine în 2023.

Minaur Baia Mare a fost mulțumită după remiza cu Unirea Dej, a declarat Mihai Iosif

Minaur Baia Mare vrea să se salveze de la retrogradare, dar nu a reușit să facă surpriza în ultima rundă din Liga 2 din 2022. S-a terminat 1-1 duelul de la Dej, însă trupa lui Mihai Iosif a deschis scorul încă din minutul 11, prin Sergiu Ciocan. Reușita, după eliminarea lui Viorel Chinde din debutul confruntării.

S-a menținut avantajul până la patru minute după reluarea părții secunde, atunci când a marcat Cristian Chira, cel care a și stabilit scorul final. Pe final, și Unirea Dej a rămas în 10 oameni, în urma eliminării lui Daniel Pop din minutele adiționale.

Mihai Iosif, în urma partidei Unirea Dej – Minaur Baia Mare: ”A fost un joc de luptă, așa cum am anticipat”

Atitudinea, caracteristica pe care apasă Mihai Iosif de când a venit la Minaur Baia Mare, a fost remarcată chiar de antrenor la interviurile de la final, mai ales că a fost nevoit să schimbe tot ceea ce a pregătit întreaga săptămână în urma eliminării lui Chinde.

A fost un joc de luptă, așa cum am anticipat, pe un teren aproape impracticabil. A fost extraordinar de greu, dar băieții au dat dovadă de o atitudine extraordinară, nimic de reproșat. Să joci din minutul 3 cu om în minus, e extraordinar de greu. Tot ceea ce am pregătit, toată săptămâna, am schimbat pe moment.

Într-un final, pot spune că suntem mulțumiți că am luat un punct, chiar dacă ne gândeam la mai multe, la o victorie, dar este bun și acest punct”, a punctat Mihai Iosif.

Mihai Iosif a accentuat și el schimbările care vor avea loc la Minaur Baia Mare în iarnă

În plus, antrenorul a vorbit în linii mari și despre schimbările de lot din iarnă, din pauza competițională, accentuând chiar ceea ce a afirmat Vasile Miriuță în cadrul unei conferințe de presă, că vor veni jucători care să crească valoarea lotului.

Cu siguranță, așa cum le-am spus și băieților, vom încerca să mai aducem câțiva jucători, pentru a întări echipa. Ne dorim toți, autorități, conducere, antrenori, jucători, suporteri.

E greu să menținem o atmosferă frumoasă la un club, dar ne dorim cu toții să îndeplinim obiectivul. Vreau să știe toți maramureșenii că echipa asta, cât timp eu voi fi antrenor, va da tot ce poate pe teren, din primul până în ultimul moment. Sper ca suporterii să vină cât mai mulți la meciuri, iar evoluțiile noastre să îi facă fericiți”, a mai spus Iosif.

Minaur Baia Mare are de tras pentru salvarea de la retrogradare

Minaur Baia Mare are cinci meciuri fără victorie în Liga 2. După 3-0 cu CS Comunal Șelimbăr, a făcut două remize la rând, 1-1 cu Poli Timișoara și 2-2 cu Progresul Spartac, după care au venit două eșecuri la rând, 0-1 cu SC Oțelul și 1-2 cu Viitorul Pandurii. În runda a 16-a a urmat, așadar, și remiza cu Unirea Dej, scor 1-1.

Minaur Baia Mare va mai întâlni în sezonul regular al Ligii 2, Concordia Chiajna (acasă), Steaua (deplasare) și Gloria Buzău (acasă), toate confruntările fiind programate pentru 2023.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-pus-singura-piedica-in-partida-cu-minaur-baia-mare-a-avut-om-in-plus-din-minutul-3-iar-terenul-i-a-ajutat-pe-adversari-sa-nu-piarda-cristian-chira-am-ratat-doua-puncte-19255710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ultima-etapa-din-2022-sapte-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-podiumul-poate-suferi-modificari-dar-vor-fi-schimbari-si-pe-celelalte-locuri-de-play-off-19255585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-a-promis-ca-minaur-baia-mare-nu-va-retrograda-daca-nu-ramane-in-liga-2-nu-ma-mai-vedeti-aici-se-implica-in-achizitiile-din-iarna-pot-sa-arat-mesaje-de-la-19255003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tragedie-in-familia-lui-cornel-sfaiter-sotia-presedintelui-politehnicii-iasi-a-incetat-din-viata-19255912

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doar-remiza-pentru-csm-slatina-cu-progresul-spartac-iar-oltenii-termina-anul-fara-victorie-daniel-oprescu-nu-e-ingrijorat-de-forma-din-ultimele-etape-stiam-ca-nu-trebuie-sa-ne-imbatam-cu-a-19255883

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-dezamagit-de-jucatorii-sai-dupa-esecul-cu-dumbravita-desi-i-am-avertizat-toata-saptamana-reactia-lor-nu-a-fost-cea-asteptata-19255908

 

 

Andrei PASCU 04 Dec. 2022, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă