Mihalachi nu mai dă bani la FC Botoșani!

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 13:54 Liga 2
Mihalachi nu mai dă bani la FC Botoșani!

Omul de afaceri Victor Mihalachi nu mai finanțează clubul FC Botoșani. Acesta a avut o înțelegere cu oficialii grupări locale, care s-a încheiat în vara anului trecut. De atunci, Victor Mihalachi se ocupă doar de echipa de liga a III-a FCM Dorohoi unde este unic finanțator.

Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani spune că a avut o înțelegere cu Victor Mihalachi care a dura un an de zile și că acesta și-a respectat promisiunile făcute. În momentul de față, singura colaborare este legată de închirierea unor apartamente în care locuiesc jucătorii căsătoriți. FC Botoșani nu plătește niciun leu chirie, ci doar facturile la utilități.

„Victor este doar un prieten de-al meu. El nu mai este colaborator al FC Botoșani. Într-o relație personală cu domnul Victor am încercat să ne ajutăm cu fotbalul. Îl înțeleg. Are fixații pe FCM Dorohoi. Vrea să promoveze. Să da Dumnezeu să-i meargă proiectele, dar la FC Botoșani nu contez pe el ca finanțator. Victor Mihalachi nu a promis nimic la FC Botoșani. Ne-am închis raportul de colaborare în iunie anul trecut când a plătit niște bani. Pentru anul acesta, mi-a promis că nu îmi ia chirie la cele cinci apartamente. Să dea Dumnezeu să mai existe oameni ca Victor Mihalachi în fotbal. Totuși ține o echipă în liga a III-a”, a spus Valeriu Iftime, citat de Bt online.

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 13:54 Liga 2
Pe aceeași temă