Ceahlăul a bifat încă două achiziții: un fundaș fost la Unirea Slobozia și un mijlocaș ultima dată la Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 21 Aug. 2024, 19:15 Liga 2
Ceahlăul a bifat încă două achiziții: un fundaș fost la Unirea Slobozia și un mijlocaș ultima dată la Concordia Chiajna

Începutul modest de sezon a determinat conducerea Ceahlăului să facă noi achiziții în cadrul lotului. Primul jucător adus după startul fals a și debutat în etapa a 3-a a Ligii 2, dar a și fost eliminat, iar în această săptămână, înaintea rundei a 4-a, au fost semnați, cel puțin până în acest moment, alți doi fotbaliști cu experiență.

Fundașul polonez Kamil Wiktorsi este cel care a debutat cu o eliminare, însă în meciul în care trupa nemțeană a și obținut primele puncte în ediția 2024-2025 de ligă secundă, iar ceilalți doi nou-veniți sunt fundașul Mihai Șandru, ultima dată la Unirea Slobozia, și mijlocașul Romario Moise (foto principal, în dreapta), ultima dată la Concordia Chiajna.

Mihai Șandru a ajuns la Ceahlăul după despărțirea de Unirea Slobozia

După ce a început curățirea lotului în urma eșecurilor cu FK Miercurea Ciuc (1-3 în deplasare) și CSM Slatina (0-3 acasă) cu doi jucători care nici măcar nu fuseseră utilizați Robert Răducioiu (fundaș, 20 de ani) și Fabio Trip (mijlocaș, 26 de ani), Ceahlăul a perfectat trei noi achiziții.

Fundașul Kamil Wiktorski (fundaș, 31 de ani) a semnat săptămâna trecută și a și debutat sâmbătă, în victoria surprinzătoare din deplasarea de la Chiajna, 2-0 cu Concordia, în care a fost eliminat în minutul 90+5, iar fundașul Mihai Șandru (27 de ani) și mijlocașul Romario Moise (28 de ani) și-au pus stiloul pe contract astăzi, miercuri, 21 august, când au și fost anunțați de club.

Șandru a promovat în acest an cu Unirea Slobozia în prima ligă, însă nu a mai intrat în calculele lui Adrian Mihalcea. Nici în sezonul trecut, de Liga 2, nu evoluase prea mult pentru ialomițeni, ci doar în 9 meciuri (250 de minute).

În cariera sa a mai evoluat la nivelul Ligii 2 pentru Academica Clinceni, SSC Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila și Progresul Spartac.

”Mihai Șandru a semnat cu CSM Ceahlăul!
CSM Ceahlăul anunță semnarea unui contract valabil pe un sezon cu fundașul stânga Mihai Sandru. Jucător în vârstă de 27 de ani originar din București, Șandru a fost component al lotului celor de la Unirea Slobozia în ultimul sezon, grupare cu care a promovat în primul eșalon în 2024.
Bun venit, sănătate și mult succes!”, sună anunțul Ceahlăului.

Romario Moise ”pune umărul la parcursul CSM Ceahlăul”

La Ceahlăul a ajuns și Romario Moise, mijlocaș aflat într-o scădere de formă, după ce în ultimele sezoane a evoluat puțin, pentru Rapid, Beroe (Bulgaria) și Concordia Chiajna. În sezonul trecut a prins 9 meciuri pentru trupa ilfoveană, pentru care a înscris și un gol.

Campion cu Astra în 2016 și câștigător al Ligii 2 cu UTA, în 2020, Moise încearcă să-și relanseze cariera la Piatra Neamț.

”Romario Moise va fi atacantul CSM Ceahlăul
Romario Moise va pune umărul la parcursul CSM Ceahlăul în sezonul competițional 2024-2025. Atacant originar din Ploiești ajuns la vârsta de 27 de ani, Moise a jucat ultima dată pentru Concordia Chiajna. În carieră, fotbalistul a mai evoluat pentru UTA Arad, Rapid București și Astra Giurgiu, dar și în Bulgaria, la Beroe. Romario Moise are în palmares un titlu de campion cu Astra, o victorie în Supercupa României, tot cu Astra, dar ai o promovare în prima divizie cu UTA.
Bun venit, sănătate și mult succes!”, a transmis Ceahlăul, care îl prezintă pe Moise ca atacant, deși el joacă la mijlocul terenului!

  • În această vară, Ceahlăul i-a mai adus pe Laurențiu Brănescu, David Anăstase – Mark Țuțu, Bogdan Curbăt, Eugenio Bracelli, Andrew Marie-Sainte, Tudor Alistar (de la juniori), Emmanuel Asibey, Abel Folha, Robert Răducioiu, Narcis Ilaș, Kamil Wiktorski – Ronald Gbizie, Răzvan Neag, Iga Batantu, Rodrigo Lima, Geani Crețu, Fabio Trip, Cristian Gyulai – Carl Davordizie și Robert Ciobanu (revenit după împrumutul de la Bucovina Rădăuți). De Răducioiu și Trif s-a și despărțit.
  • Din vechiul grup au fost păstrați doar Alexandru Barna, Cristian Copoț-Barb, Michael Onișa și Patrick Petre.

Urmează meciuri cu CS Mioveni și CSM Pașcani pentru trupa nemțeană

Ceahlăul vine după prima victorie obținută în trei etape în noul sezon al Ligii 2 și ocupă locul 16 în Liga 2, cu trei puncte și golaveraj 3-6.

Trupa nemțeană joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu cu CS Mioveni (locul 11, 4 puncte), în etapa a 4-a a campionatului.

Ceahlăul și-a aflat în această săptămână și adversarul din Play-off-ul Cupei României. A avut noroc la tragerea la sorți și va întâlni singura echipă din Liga 4 rămasă în competiție, CSM Pașcani. Meciul e programat pentru miercuri, 28 august, de la ora 17:30, la Pașcani.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

Marius ANGHEL 21 Aug. 2024, 19:15 Liga 2
Pe aceeași temă