Mihai Iosif, entuziasmat de succesul Rapidului cu ”U” Cluj. Interimarul giuleștenilor a ieșit din nou în evidentă: ”Știți ce a spus Horațiu? «Trăiește clipa!» Mă bucur de moment”

Andrei PASCU 19 Nov. 2020, 23:37 Liga 2

Rapid a reușit să câștige meciul restant din etapa a 10-a cu Universitatea Cluj, desfășurat la Buftea. S-a impus cu 1-0, prin golul lui Rareș Ilie din minutul 56.

Antrenorul Mihai Iosif este convins că această a doua victorie la rând, după cea cu Farul (scor 2-1), nu a fost o întâmplare pentru giuleșteni, iar parcursul bun de moment va persista și în rundele următoare.

Mihai Iosif: ”Cred că arătăm din ce în ce mai bine” 

Interimarul Rapidului a fost mulțumit de cum s-au descurcat jucătorii, remarcând un entuziasm mai mare în joc și faptul că au controlat partida. Mihai Iosif a simțit că Rapid mai putea marca în câteva rânduri cu ”U” Cluj, dar, una peste alta, i-a lăudat pe fotbaliști pentru felul în care s-au prezentat.

”Cred că arătăm din ce în ce mai bine. Așa cum am spus, cred că acesta e argumentul grupului. Am controlat jocul în cea mai mare parte a lui, astăzi. Am avut câteva șanse mari și în prima repriză și în a doua. Per total suntem mulțumiți toți, atât de joc cât și de victorie.

Sunt două victorii la rând meritate. Încep să își revină băieții. Victoria cu Farul nu avea vreo importanță fără o a doua victorie astăzi. Am unit grupul, aceasta era singura problemă. Știam că există valoare individuală. Am unit grupul, suntem o echipă”, a declarat Mihai Iosif la finalul jocului.

Mihai Iosif, despre schimbarea lui Cătălin Țîră: ”Din motive tactice am făcut-o” 

Iosif a vorbit și pe seama subiectului care l-a implicat pe Cătălin Țîră. Atacantul Rapidului și-a făcut apariția pe teren în minutul 36, dar a fost înlocuit după pauză, în minutul 77. Interimarul giuleștenilor a pus totul pe seama unei decizii tactice.

”Era normal să fie supărat. Din motive tactice am decis să îl schimb. Au fost 45 de minute în care a jucat, nu doar câteva. Câteva minute înseamnă două, trei”, a precizat Iosif.

Mihai Iosif, despre situația sa de la Rapid: ”Știți ce a spus Horațiu? «Trăiește clipa!»” 

Dacă după eșecul cu CS Mioveni, la debutul ca interimar al Rapidului, Mihai Iosif a recitat din Mihai Eminescu, de această dată a folosit celebra zicală a lui Quintus Horatius Flaccus, poet roman. Totul, după întrebarea reporterilor cu privire la situația sa de la Rapid.

”Știți ce a spus Horațiu? «Trăiește clipa!» Eu nu pun întrebări conducerii, puteți să puneți dumneavoastră. Vrem să promovăm. Suntem aproape de play-off. Am câștigat acest joc, suntem acolo. Eu unul nu mă supăr de ceea ce se va întâmpla. Trăiesc clipa, mă bucur de moment”, a încheiat Mihai Iosif.

Rapid s-a apropiat de play-off după succesul cu ”U” Cluj 

Victoria cu Universitatea Cluj o duce pe Rapid la 19 puncte în 11 meciuri. E pe locul 7, la egalitate cu echipele aflate pe pozițiile 4-6, aceasta din urmă asigurând la finalul sezonului regular prezența în play-off-ul de promovare. De partea cealaltă, ardelenii sunt pe locul 9, cu 17 puncte în 11 confruntări.

În etapa a 13-a din Liga 2, Rapid merge în Bacău, pentru meciul cu Aerostar. Partida e programată duminică, de la ora 11:00.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/restanta-rapid-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-2030-ambele-echipe-au-sansa-cu-o-victorie-sa-urce-pe-pozitii-de-play-off-19158428

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-defensiv-suntem-vulnerabili-pe-partea-ofensiva-e-prea-putin-suntem-greoi-concluziile-antrenorului-lui-u-cluj-dupa-a-doua-infrangere-consecutiva-a-19158558

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-chinuit-decis-de-un-pusti-cu-20-de-ani-mai-tanar-decat-tamas-rares-ilie-a-facut-diferenta-in-rapid-u-cluj-19158550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-tamas-surprins-de-desfasurarea-ligii-2-insa-optimist-ca-u-cluj-isi-va-reveni-dupa-esecurile-cu-resita-si-rapid-nu-ma-asteptam-la-o-lupta-atat-de-stransa-19158608

Andrei PASCU 19 Nov. 2020, 23:37 Liga 2
Pe aceeași temă