Mihai Iosif, fără vacanță de iarnă la Minaur Baia Mare. Antrenorul, discuții cu conducerea pentru achiziții: ”Punem lucrurile la punct, sper să vină Moș Crăciun în perioada următoare”

Răzvan STÎNGĂ 02 Jan. 2023, 15:11 Liga 2
Mihai Iosif, fără vacanță de iarnă la Minaur Baia Mare. Antrenorul, discuții cu conducerea pentru achiziții: ”Punem lucrurile la punct, sper să vină Moș Crăciun în perioada următoare”

Minaur Baia Mare pregătește atent a doua parte a sezonului de Liga 2, în care vrea să se salveze de la retrogradare în primul rând, dar și să contureze o echipă pentru stagiunea următoare, când ar putea fi atacate accederea în play-off și promovarea.

Mihai Iosif, despre planurile cu Minaur Baia Mare din 2023

Mihai Iosif a decis în mare parte perioada de pregătire, iar reunirea va avea loc, așa cum procedează toate echipele din Liga 2, până la jumătatea lunii ianuarie, când vor fi puse la punct ultimele detalii pentru abordarea părții secunde a campionatului.

Achizițiile sunt discutate doar la nivel intern până acum la Minaur Baia Mare, iar clubul nu a făcut deocamdată vreun anunț cu privire la veniri sau plecări, chiar dacă în presă au apărut anumite informații, fiind aflate câteva dintre numele de jucători care vor ajunge sub comanda lui Mihai Iosif, dar și cine va trebui să își caute noi angajamente.

Minaur Baia Mare poartă negocieri pentru achiziții, conform lui Mihai Iosif

Până în acest moment, la capitolul veniri, ca certitudine, e doar portarul Raul Avram, însă Mihai Iosif a recunoscut că în continuare sunt purtate discuții, în ideea în care Minaur Baia Mare va legitima și alți fotbaliști. Chiar și în această pauză lucrează antrenorul și conducerea la achiziții.

Nu m-am rupt de fotbal (n.r. – în perioada sărbătorilor), trebuie să punem lucrurile la punct, nu vreau să fie un clișeu, dar nu putem lua pauză. A adus de prin noiembrie Moș Crăciun ceva (n.r. – se referă la venirea portarului Raul Avram), sper să mai aducă și acum, în perioada următoare. Începem în ianuarie pregătirea, să știm cu cine, cum și unde plecăm la drum.

(N.r. – Despre planurile din 2023) În prima parte sper să scăpăm de retrogradare, nu putem avea alt obiectiv, iar apoi, din vară, așa cum am vorbit cu conducerea, sper să avem un obiectiv mai îndrăzneț. Dacă se poate, să atacăm promovarea.

(N.r. – Despre cum s-a adaptat la Minaur Baia Mare) Mi-a trebuit o lună să mă adaptez. Credeam că mă adaptez repede, dar mi-a trebuit o lună să mă adaptez. Oamenii sunt senzaționali, sunt niște oameni extraordinari. Condițiile, pentru Liga 2, sunt ok”, a spus Mihai Iosif pentru Orange Sport.

Șapte jucători, pe lista plecărilor de la Minaur Baia Mare? 

În ceea ce privește plecările, în spațiul public au apărut șapte nume de jucători care pot părăsi Minaur Baia Mare. Raul Băilă, Marius Potcoavă, Gabriel Oiță, Alexandru Mărieș, Ciprian Stanciu, Kevin Bakare și Cassama Muacir sunt trecuți, se pare, pe lista plecărilor.

Minaur Baia Mare, pe locul 17 în Liga 2

Minaur Baia Mare are cinci meciuri fără victorie în Liga 2. După 3-0 cu CS Comunal Șelimbăr, a făcut două remize la rând, 1-1 cu Poli Timișoara și 2-2 cu Progresul Spartac, după care au venit două eșecuri la rând, 0-1 cu SC Oțelul și 1-2 cu Viitorul Pandurii. În runda a 16-a, ultima din 2022, a urmat remiza cu Unirea Dej, scor 1-1.

Minaur Baia Mare va mai întâlni în sezonul regular al Ligii 2, Concordia Chiajna (acasă), Steaua (deplasare) și Gloria Buzău (acasă), toate confruntările fiind programate pentru 2023.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-pregateste-primele-plecari-19256495

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azdren-llullaku-experienta-noua-dupa-cea-de-la-concordia-chiajna-19257083

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-si-a-desemnat-fotbalistul-anului-2022-19257075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-vasvari-si-a-pus-dorintele-pentru-poli-iasi-in-noul-an-victorii-in-ultimele-meciuri-din-sezonul-regular-start-lansat-in-play-off-si-promovare-in-superliga-borna-importanta-19257045

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atanas-trica-ia-in-calcul-prelungirea-imprumutului-cu-steaua-19257061

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Jan. 2023, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă