Metalul Buzău s-a întors cu bilanț pozitiv din cantonamentul din Bulgaria. Rezultatele înregistrate de nou-promovată

Andrei PASCU 23 Jul. 2024, 17:48 Liga 2

Nou-promovată în Liga 2, Metalul Buzău a început pregătirile la începutul lunii iulie, iar până acum a disputat și câteva meciuri amicale, dar a desfășurat și un cantonament în care a mers pentru pregătirea sezonului, primul după promovare. Stagiul a avut loc în Bulgaria.

Marți, 23 iulie, buzoienii au finalizat stagiul de pregătire din țara vecină, iar ultimele reglaje le vor face pe plan intern, pe plan local, până când vor debuta în Liga 2.

Metalul Buzău, fără eșec în amicalele din Bulgaria

Pe 15 iulie, Metalul Buzău a plecat în cantonamentul din Bulgaria, de la Bansko, unde a stat până pe 23 iulie și unde a disputat trei meciuri amicale, deși în primă fază erau stabilite două. Acum, după revenirea în România, nou-promovata va mai disputa o partidă de verificare cel puțin.

Buzoienii au anunțat pe pagina de Facebook cum s-au descurcat în Bulgaria, rezultatele înregistrate. Nu au pierdut, înregistrând două remize și bifând o victorie.

Metalul Buzău a învins KF Prishtina e Re (Kosovo), scor 2-0, și a remizat cu formațiile KF BESA Doberdoll 1976 (Macedonia de Nord), scor 1-1, și cu Brera Strumica (Macedonia de Nord), scor 2-2.

Nou-promovata în Liga 2 antrenată de Valentin Stan a mai jucat două amicale în această perioadă de pregătire, înainte de plecarea în Bulgaria, în țară, cu CS Afumați, terminat la egalitate, scor 1-1, și cu Steaua, scor 1-2.

Metalul Buzău pregătește stadionul pentru Liga 2

În vederea sezonului 2024/ 2025 din Liga 2, Metalul Buzău va începe campionatul în deplasare, contra CSC Dumbrăvița. Apoi, până în runda a 5-a a întrecerii regulare, le va mai întâlni pe Steaua (acasă), CSM Focșani (deplasare), FC Bihor Oradea (acasă) și FK Miercurea Ciuc (deplasare).

Pentru duelul cu ”militarii”, primul de acasă, Metalul Buzău face lucrări la arena proprie. Recent, a îndepărtat, după cum a transmis, acoperișul uneia dintre tribune.

Foto: Metalul Buzău

Andrei PASCU 23 Jul. 2024, 17:48 Liga 2
Pe aceeași temă