Metaloglobus și-a făcut planurile pentru play-out și a recunoscut că nu avea șanse la promovare. Marius Burcă: ”Nu puteam prinde primele patru poziții, știm unde ne e locul”. Strategia clubului

Andrei PASCU 08 Mar. 2022, 15:19 Liga 2
Metaloglobus și-a făcut planurile pentru play-out și a recunoscut că nu avea șanse la promovare. Marius Burcă: ”Nu puteam prinde primele patru poziții, știm unde ne e locul”. Strategia clubului

Metaloglobus începe să își facă anumite calcule pentru play-out-ul Ligii a 2-a, după ce, înainte cu o rundă de finalul sezonului regular, a pierdut orice șansă matematică la prezența în play-off. Formația din Pantelimon se gândește la o clasare cât mai bună în grupa pentru retrogradare.

Marius Burcă: ”Grupa A va fi ceva mai grea” 

Președintele Metaloglobusului, Marius Burcă, a declarat că, dacă echipa lui ar fi obținut calificarea în play-off, oricum nu se gândea la primele patru poziții, remarcând o diferență de valoare clară între Metaloglobus și cluburile care se bat pentru promovarea în Liga 1.

Burcă și-ar dori ca Metaloglobus să nu prindă Grupa A de play-out, pe care o vede mai mai grea decât Grupa B.

Dacă intram în primele șase, bineînțeles că nu aveam nicio șansă la primele patru poziții, pentru că știm unde ne este locul. Acum va fi ceva mai greu, play-out-ul se va împărți în două greu, iar după părerea mea în Grupa A va fi ceva mai greu.

Chiar meritam prin omogenitate și prin disciplină să ne clasăm în primele șase echipe, însă am călcat de două ori strâmb acasă cu Unirea Constanța și respectiv Ripensia Timișoara, iar acele puncte au contat enorm de mult”, a spus Marius Burcă la Sport Total FM.

Marius Burcă, despre partida cu FC Brașov

În runda a 18-a, Metaloglobus a jucat pe terenul Brașovului, de care a trecut cu scorul de 2-0. Impresiile președintelui în privința evoluției echipei:

În ceea ce privește meciul de la Brașov, seara am fost să vedem terenul de joc și era impecabil, însă ce să vezi, în 30 de minute a început o ninsoare cu fulgi mari, iar până dimineață era undeva spre 30 de centimetri. Oamenii s-au mobilizat rapid, iar scorul a fost pozitiv, însă nu ne-a ajutat să ne clasăm în primele 6 echipe din clasament”.

Metaloglobus, pe 9 înaintea ultimei etape din sezonul regular

Metaloglobus se clasează, înainte de ultima rundă a sezonului regular, a 19-a, pe locul 9, cu 28 de puncte, cu două mai puțin decât echipa de deasupra, Unirea Slobozia, și cu trei peste locul 10, Ripensia.

În ultima rundă din campionatul regular, Metaloglobus va primi vizita Stelei. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 14:00 și va fi transmisă în format live-text de Liga2.ro.

Foto: Alexandru Nicodim/ Mediafax Foto

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 08 Mar. 2022, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă