Mesajul Peluzei Sud ’97 pentru Eugen Trică și Adrian Mutu, după renunțarea la ”Jose” și numirea ”Briliantului” ca antrenor principal la ”FC U” Craiova

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 May. 2021, 00:12 Liga 2
Mesajul Peluzei Sud ’97 pentru Eugen Trică și Adrian Mutu, după renunțarea la ”Jose” și numirea ”Briliantului” ca antrenor principal la ”FC U” Craiova

La scurt timp după ce ”FC U” Craiova a confirmat ProSport și a anunțat numirea ca antrenor principal a lui Adrian Mutu (42 de ani), Peluza Sud 1997, galeria echipei oltene, a reacționat față de decizia lui Adrian Mititelu, patronul clubului.

Suporterii campioanei Ligii 2 din 2021 i-au mulțumit lui Eugen Trică, antrenorul care a promovat echipa atât în Liga 2, în vara trecută, cât și în Liga 1, acum, însă căruia nu i s-a prelungit contractul și, astfel, nu i s-a dat șansa de a o conduce și în prima ligă. Lui ”Jose” Trică îi este transmis că va fi mereu ”unul dintre noi” și că va fi așteptat în peluză.

Lui Adrian Mutu, Peluza Sud ’97 anunță că îi va acorda ”toată încrederea și speranța” și îi dorește să realizeze lucruri mărețe, așa cum a făcut-o și ca fotbalist.

Comunicatul Peluza Sud 1997 după numirea lui Adrian Mutu ca antrenor principal la ”FC U” Craiova:

”Din păcate clubul nu i-a acordat lui Trică încrederea pe care i-o acordam noi. Îi mulțumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru acest măreț club, fiind pilonul de bază al promovărilor în prima și a doua ligă. Te așteptăm acolo unde știm ca îți place la nebunie, alături de noi în peluză, să continuăm misiunea cea mai de preț a noastră, să aducem Știința acolo unde îi este locul. TRICĂ ESTE UNUL DINTRE NOI!
Adrian Mutu este probabil cel mai bun fotbalist român al anilor 2000, bucurându-ne pe toți la fiecare din cele 35 goluri marcate pentru tricolori. Este un antrenor la început de carieră, iar noi îi acordăm toată încrederea și speranța, dorind să realizeze ca antrenor al Științei lucruri cel puțin la fel de mărețe precum a realizat cu ghetele în picioare. Adi, hai să trecem la treabă!”, a scris Peluza Sud 1997 pe pagina sa de Facebook.

Ca antrenor de club, ”Briliantul” Adrian Mutu a mai condus echipele FC Voluntari și Al Wahda U21 (Emiratele Arabe Unite). Ultima dată a fost selecționerul naționalei U21 a României.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 May. 2021, 00:12 Liga 2
Pe aceeași temă