Mesajul Peluzei Cătălin Hîldan după ce Dinamo a pierdut manșa tur a barajului cu ”U” Cluj: ”Începem demolarea stadionului Dinamo. Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul”

Marius ANGHEL 22 May. 2022, 02:02 Liga 2

Dinamo a pierdut prima manșă a barajul de menținere/promovare în Liga 1 cu Universitatea Cluj, sâmbătă seară, pe Cluj Arena, scor 0-2, și este aproape de prima ei retrogradare în Liga 2, competiție unde nu a jucat niciodată.

  • Martin Remacle (14′) și Alexandru Boiciuc (83′) au marcat împotriva echipei bucureștene, a doua reușită venind într-un moment în care ”U” Cluj în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ely Fernandes (71).

Returul are loc duminică, 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul Dinamo, iar echipa lui Dusan Uhrin și suporterii ei își pun toate speranțele că se va putea întoarce rezultatul de la Cluj și, astfel, evita rușinea retrogradării.

Peluza Cătălin Hîldan sună adunarea pentru returul barajului dintre Dinamo și ”U” Cluj: ”Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul”

În urma eșecului de pe Cluj Arena, unde Dinamo a avut parte de o susținea importantă din partea suporterilor, Peluza Cătălin Hîldan (PCH) a reacționat la scurt timp și a avut un mesaj de încurajare pentru jucători. Galeria echipei Dinamo a făcut și un apel către suporteri, ca la meciul retur cu ”U” Cluj să umple stadionul din ”Ștefan cel Mare” și să-l facă să cutremure.

PCH crede că doar în acest mod, printr-o susținere masivă din tribune, care să împingă jucătorii de la spate, se poate întoarce acest rezultat înregistrat pe Cluj Arena, iar echipa să evite retrogradarea în Liga 2.

”DUMINICĂ ÎNCEPEM DEMOLAREA STADIONULUI DINAMO!
Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ.
Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, ACASĂ, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!
Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.
PUTEM ÎNTOARCE ghinionul și putem întoarce rezultatul!
NU S-A TERMINAT! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1!
Trebuie să strângem rândurile și să fim alături de Dinamo! Toți Câinii, suporteri, foste glorii, dinamoviști al căror nume este legat de acest club, TREBUIE SĂ FIM PREZENȚI!
LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT! PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan pe pagina sa de Facebook.

Jucătorii dinamoviști, înjurați și amenințați după finalul meciului de la Cluj

Altfel, suporterii dinamoviști prezenți sâmbătă pe Cluj Arena, la manșa tur a barajului cu ”U” Cluj, n-au îndurat prea ușor eșecul și s-au strâns după meci la intrarea oficială de la stadion, unde i-au așteptat pe jucători pentru a le striga nemulțumirile.

Fanii dinamoviști au scandat amenințări către jucătorii lui Dusan Uhrin: ”Dacă ne băgați în B, vă rupem picioarele!” sau ”Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!”

Imediat după finalul jocului, când jucătorii dinamoviști au mers înspre peluză pentru a saluta galeria, câțiva dintre fani au rupt scaune din tribună și au aruncat cu ele înspre elevii lui Uhrin.

Steliano Filip și compania au fost primiți cu fluierături și înjurături. ”Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!”, li s-a strigat jucătorilor de la Dinamo.

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures și Mediafax Foto

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/ultrasii-lui-dinamo-s-au-dus-peste-jucatorii-lui-dusan-uhrin-cainii-amenintati-dupa-esecul-cu-u-cluj-daca-ne-bagati-in-b-va-rupem-picioarele-video-19461269

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-are-si-nemultumiri-dupa-victoria-mare-cu-dinamo-mi-as-fi-dorit-ca-scorul-sa-fie-3-sau-4-0-ne-am-creat-ocazii-enorme-monumentale-impresiile-fostului-stelist-dupa-succe-19232594

https://liga2.prosport.ro/seria-1/emil-boc-in-al-noualea-cer-dupa-ce-u-cluj-a-invins-dinamo-in-mansa-tur-a-barajului-pentru-liga-1-primarul-clujului-mesaj-raspuns-fata-de-bannerul-afisat-de-jucatorii-lui-lincar-19232642

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-lui-dinamo-ca-niste-stane-de-piatra-dusan-uhrin-a-incercat-toate-variantele-dar-u-cluj-n-a-stat-la-discutii-si-a-executat-cainii-rosii-ce-a-facut-antr-19232595

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-ce-seara-minunata-alexandru-boiciuc-in-culmea-fericirii-dupa-victoria-de-gratie-cu-dinamo-dumnezeu-e-mare-19232587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/produce-surpriza-si-u-cluj-echipa-lui-erik-lincar-intalneste-dinamo-de-la-ora-2030-pe-cluj-arena-in-mansa-tur-a-barajului-de-promovare-mentinere-in-liga-1-19232488

Marius ANGHEL 22 May. 2022, 02:02 Liga 2
Pe aceeași temă