Mesaj încrezător al lui Romario Pires, în privința luptei la promovare: ”Trebuie să ducem echipa unde-i e locul”. Brazilianul Universității Cluj le promite fanilor accederea în Liga 1

Răzvan STÎNGĂ 09 Feb. 2022, 19:55 Liga 2
Mesaj încrezător al lui Romario Pires, în privința luptei la promovare: ”Trebuie să ducem echipa unde-i e locul”. Brazilianul Universității Cluj le promite fanilor accederea în Liga 1

Romario Pires (33 de ani) este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ajunși în Liga 2 în această perioadă de transferuri. Brazilianul a sosit la Universitatea Cluj cu planuri mari, dorind să ajute la îndeplinirea obiectivului clubului, promovarea în Liga 1. Într-un interviu, fotbalistul a vorbit despre lupta din play-off.

Romario Pires: ”Încercăm să fim cât mai bine pregătiți în această perioadă, să putem duce echipa unde îi e locul” 

Romario Pires speră ca ”U” Cluj să termine pe un loc direct promovabil și, de ce nu, să întreacă Petrolul. De altfel, fotbalistul născut la Rio de Janeiro a și evoluat pentru formația din Ploiești, alături de care a cucerit Cupa României în 2013, dar căreia i-a devenit în această iarnă rival.

Pires a uitat de perioada respectivă și se gândește acum doar la ”U” Cluj. A avut un mesaj și pentru fani.

(N.r. – Ce anume te-a motivat să alegi Universitatea Cluj?) ”Universitatea Cluj. Pentru asta nu mai trebuie niciun fel de motivație. Este o echipă foarte mare, o echipă care merită pe prima scenă din fotbalul românesc și atunci nu cred că un jucător are nevoie de altă motivație.

(N.r. – Urmează o parte secundă a campionatului de foc. Cum vezi tu bătălia pentru promovare?) Acum partea finală este ce contează. Continuăm munca pe care au făcut-o băieții înainte și vrem să îndeplinim obiectivul. Încercăm să fim cât mai bine pregătiți în această ultimă perioadă și să putem aduce echipa acolo unde îi este locul.

(N.r. – Ai jucat pe Cluj Arena în urmă cu câțiva ani, ca adversar. Cum ți se pare atmosfera din noua ta casă?)  Atmosferă foarte frumoasă, incendiară aș putea zice. Nu e ușor să joci acolo ca adversar, dar cred că e un sentiment foarte plăcut să joci pentru U.

Vreau să le zic suporterilor că am venit aici, sunt foarte motivat și vom face totul să putem aduce U acolo unde îi este locul. Împreună cu suporterii, cu conducerea și cu tot orașul cred că vom reuși să facem acest lucru”, a declarat Romario Pires.

Romario Pires, utilizat de Erik Lincar în partidele de verificare din Turcia 

Deși a venit mai târziu la ”U” Cluj, după ce Erik Lincar a reluat pregătirile și chiar cantonamentul din Turcia, Romario Pires a fost utilizat în cele două amicale din Antalya, cu Korona Kielce, scor 0-6, și Nasaf Qarshi, scor 1-1.

Romario Pires a venit în Ardeal de la Farul. În actualul sezon, pentru formația de la malul mării, până să semneze cu ”U” Cluj, a jucat nu mai puțin de 15 meciuri în Liga 1, dar nu a reușit să marcheze.

Brazilianul este la a șasea echipă din fotbalul românesc. A mai evoluat, în afară de Farul și acum ”U” Cluj, la Petrolul, Astra, Gloria Bistrița și FC Hermannstadt și are peste 100 de meciuri la nivelul primei ligi.

Foto și video: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluj-arena-ramane-doar-casa-universitatii-cluj-echipa-din-liga-3-care-anuntase-ca-isi-va-juca-meciurile-de-acasa-pe-noul-stadion-din-cluj-napoca-a-fost-expediata-cum-a-gestionat-divizionara-secunda-19218905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/autocarul-echipei-uta-vandalizat-de-suporterii-universitatii-cluj-inainte-de-meciul-cu-cfr-foto-si-video-19218896

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-mai-dat-o-lovitura-s-a-abonat-la-fotbalisti-din-liga-1-iar-de-data-asta-a-batut-palma-cu-farul-pentru-transferul-lui-romario-pires-19218508

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Feb. 2022, 19:55 Liga 2
Pe aceeași temă