Meciul de la Bacău e de șase puncte pentru Orac

03 Nov. 2011, 17:18 Liga 2
Meciul de la Bacău** e de șase puncte pentru Orac

Costel Orac vrea să înceapă cu dreptul pe banca tehnică a FC Botoșani și își propune să se întoarcă cu toate cele trei puncte de la Bacău. Tehnicianul consideră că o victorie la Bacău ar conta foarte mult și pentru moralul jucătorilor.

„O să fie un meci de șase puncte ținânt cont de situația în care suntem noi. Mai puțin mă interesează situația Bacăului. Eu mă concentrez asupra a ceea ce avem de făcut ca să luăm puncte. Jucând în deplasea e un meci de șase puncte. Dacă reușim să câștigăm duminică, returul îl abordăm cu totul altfel și avem timp să îl pregătim. Important este să scoatem un rezultat bun duminică”, a spus Costel Orac.

E mulțumit de pregătirea fizică a jucătorilor

Tehnicianul botoșănean spune că din ceea ce a văzut la primul antrenament jucătorii sunt destul de bine pregătiți fizic și că nu sunt probleme majore. Costel Orac consideră că e normal să se simtă o oboseală pentru că e final de tur, dar se așteaptă ca jucătorii să facă față ținând cont că majoritatea sunt tineri.

„Ieri a fost un antrenament cu o intensitate bună. Au lucrat destul de bine. Voi vedea astăzi cum se simt și îmi voi da seama. Chiar dacă este o oarecare oboseală e firesc pentru că e final de tur. Sunt jucători tineri și dacă se concentrează depășesc punctul de oboseală și merg mai departe”, a spus Costel Orac.

Sursa: btonline.ro

Foto: Eduard BLAGA

03 Nov. 2011, 17:18 Liga 2
Pe aceeași temă