„Meciul cu Viitorul este mai mult decât o finală”

22 Mar. 2012, 16:36 Liga 2

Meciul dintre Viitorul Constanța și FC Farul, programat sâmbătă, în etapa a doua a returului, este un veritabil derby dobrogean. Tehnicianul echipei de pe litoral, Viorel Tănase, spune despre partida cu rivala locală că este mai mult decât un derby.

„Pentru mine meciul cu Viitorul este mai mult decât un derby, este încă o finală de campionat. Nu va fi ușor pentru că întâlnim liderul. Am pregătit foarte bine meciul, i-au urmărit atât pe viu cât și pe video și avem o idee despre cum trebuie să jucăm. Au și ei punctele lor slabe de care trebuie să profităm pentru a obține un rezultat pozitiv. Noi mergem la Ovidiu pentru a ne impune. După meci, în funcție de rezultat o să tragem concluziile. Nu am nici un fel de sentimente ostile față de Viitorul. Eu îmi motivez jucătorii pentru a câștiga. Cert este că va fi o luptă aprigă și sper ca tensiunile din afara terenului să nu se reflecte în jocul celor două formații. Părerea mea este că echipa care va greși cel mai puțin se va impune.”, a spus Tănase.

Tehnicianul marinarilor consideră că echipa pe care o antrenează a început să le sperie pe cele aflate în fruntea clasamentului. „Farul dă palpitații echipelor din fruntea clasamentului. Se vede că noi ne dorim și suntem capabili să promovăm. Chiar dacă distanța de puncte este destul de mare, am vorbit cu jucătorii și suntem cât se poate de capabili să ne îndeplinim obiectivul”, a mai precizat antrenorul Farului.

În privința absențelor din lot, Tănase a spus: „Avem un lot bun și jucătorii care vor intra în teren pentru a-i înlocui pe cei absenți îi vor suplini cu succes pe aceștia, mai mult ca sigur”.

Farul nu se va putea baza la meciul cu Viitorul pe Neagoe, Dino Eze, Kone și Miron.

Partida Viitorul – Farul se joacă sâmbătă, la Ovidiu, cu începere de la ora 13.30.

Articol scris de Cristian BANCIU

22 Mar. 2012, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă