Cerere mare de bilete pentru CSM Reșița – Steaua. S-au dat 1.000 de tichete în două zile, iar Flavius Stoican se gândește la victorie: ”Să demonstrăm că nu suntem mai prejos decât ei”

Andrei PASCU 20 Feb. 2024, 15:08 Liga 2
Cerere mare de bilete pentru CSM Reșița – Steaua. S-au dat 1.000 de tichete în două zile, iar Flavius Stoican se gândește la victorie: ”Să demonstrăm că nu suntem mai prejos decât ei”

CSM Reșița face strategia pentru prima partidă din Liga 2 din 2024, cu Steaua, de pe teren propriu. Confruntarea face parte din etapa a 16-a a sezonului regular și figurează în program pentru sâmbătă, 24 februarie, cu începere de la ora 11:00. Flavius Stoican mai are mici detalii de pus la punct.

Antrenorul a prefațat partida cu formația lui Daniel Oprița, la care stadionul ar putea să fie plin până la refuz. Deja, suporterii au început să cumpere într-un ritm alert tichete pentru primul joc de acasă din acest an.

Meci tare pentru Reșița în Liga 2

În această săptămână, până la disputa cu Steaua, Flavius Stoican va pune lucrurile tactice la punct și va încerca să producă surpriza, să răpună formația din Ghencea și să mai urce câteva poziții în clasamentul Ligii 2.

Întâlnește o echipă care va trage tare pentru calificarea în play-off, Steaua, antrenată de Daniel Oprița, dar e convins că jucătorii săi pot produce surpriza și să mai urce în ierahia campionatului.

Ne dorim să ne prezentăm foarte bine la primul meci oficial din 2024, cel cu CSA Steaua. Va fi un joc care ne va arăta la ce nivel suntem după pregătirea de iarnă și vrem să demonstrăm că nu suntem cu nimic mai prejoși decât cei de la CSA Steaua.

Chiar dacă Steaua are un nume în fotbal, doi ani la rând a încercat să intre în prima ligă și nu a reușit. Sunt sigur că și ei își doresc să ocupe în clasament un loc cât mai sus și mă refer aici la play-off, în schimb noi vrem să facem un meci mare. Vrem să jucăm foarte bine, mai ales că vom fi susținuți de suporterii noștri, care sunt convins că vor veni în număr mare la stadion.

Cred că sprijinul suporterilor va fi un atu pentru noi pentru a putea să ne ridicăm la nivelul acestei partide. În momentul de față mă gândesc în mare la primul 11 pe care-l voi folosi. Fiecare jucător a avut destule minute în partidele amicale să demonstreze că merită să fie în prima echipă”, a spus Flavius Stoican, citat de Caraș Online.

Câțiva jucători s-au distanțat valoric de colegii lor, conform lui Flavius Stoican

Formația din Valea Domanului a revenit la finalul săptămânii trecute în România, după cantonamentul solicitant din Turcia. Stoican, după cum a declarat, face strategia pentru partida cu Steaua, iar în mare parte este decis asupra primului 11.

Câțiva fotbaliști au fost cu mult peste ceilalți, iar antrenorul nu s-a ferit să recunoască acest lucru. Astfel, în mare măsură, a stabilit echipa de start pe care o va folosi în duelul cu Steaua. Șapte jucători ”au locurile asigurate” în primul 11, iar Stoican se va gândi, în zilele rămase până la meci, pe cine va trimite pe teren pe celelalte patru poziții.

Pot spune că prin pregătire și prin evoluția avută în amicale, unii dintre ei s-au detașat față de ceilalți. În afară de prestația lor din pregătire, voi ține cont și cum au jucat în ultimele meciuri oficiale de la finalul anului trecut. La partidele amicale, mulți s-au prezentat foarte bine și în mare parte sunt decis asupra primul 11 pe care-l voi folosi cu CSA Steaua.

Mai avem zile de pregătire și sper ca toți să fie sănătoși. Știu deja șapte jucători care vor începe titulari în prima partidă oficială, dar mai sunt patru posturi unde încă analizez. În aceste ultime zile înainte de meci mă voi decide asupra celorlați patru fotbaliști care vor intra”, a spus antrenorul Flavius Stoican.

CSM Reșița – Steaua, șanse mari să se dispute cu tribunele pline

Marți, 20 februarie, fanii Reșiței, cei din facțiunea Guardia Ultra, au anunțat că au vândut în două zile 1.000 de bilete. Astfel, este de așteptat ca tribunele stadionului din Valea Domanului să fie pline, iar pe arenă să fie prezenți în jur de 8.000 de spectatori.

Este cerere mare de bilete, poate cea mai mare din ultima perioadă, de când CSM Reșița a revenit în Liga 2.

Am fost luni și marți la Victoria și în Centrul Civic pentru a vinde bilete la meciul CSM Reșița – CSA Steaua București, tocmai pentru a veni în sprijinul colegilor noștri de tribună. Prin acest mod încercăm să evităm aglomerația de la intrarea în stadion în ziua meciului.

După ziua de luni au fost vândute aproximativ 500 de bilete, marți aproape la fel, deci în două zile în care noi am stat în cele două zone ale orașului am reușit să vindem aproximativ 1000 de bilete.

Nu avem pregătită vreo coregrafie deosebită pentru meciul cu Steaua, deoarece intenția galeriei este de a aduna bani pentru achiziționarea unui microbuz. Au devenit pentru noi foarte costisitoare deplasările, iar costurile de închiriere a unui autocar sau a unui microbuz sunt foarte mari. De doi ani de zile adunăm bani pentru a achiziționa un microbuz. Deci, nu avem pregătit nimic special pentru acest meci, dar va fi o atmosferă mai frumoasă. Avem pregătit ceva un pic mai mult față de celelalte meciuri, dar nimic deosebit. (…)”, a spus Marcel Gușcă, liderul galeriei Guardia Ultra, citat de Caraș Online.

Locul 12 în Liga 2 pentru reșițeni

Flavius Stoican și CSM Reșița reiau Liga 2 cu 20 de puncte acumulate în 15 meciuri și iernează pe locul 12 în Liga 2, la egalitate cu CSM Slatina (locul 13). Ultima poziție calificabilă în play-off, 6, ocupată de Viitorul Pandurii, nu este deloc departe de echipa lui Flavius Stoican, cu 23 de puncte.

În sezonul regular au mai rămas de disputat patru etape, prima fiind în weekendul următor. După meciul cu Steaua, CSM Reșița le va mai întâlni pe CSM Slatina (deplasare), Gloria Buzău (acasă) și Campionii FC Argeș (deplasare).

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-revine-pe-municipalul-din-targu-jiu-19300112

https://liga2.prosport.ro/seria-1/solutia-oferita-stelei-pentru-a-putea-obtine-dreptul-de-promovare-19300104

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-analiza-perioadei-de-pregatire-a-csm-alexandria-19300100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-inca-asteapta-achizitii-la-cfc-arges-19300091

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-claudiu-niculescu-dupa-ultimul-amical-al-selimbarului-19300087

Andrei PASCU 20 Feb. 2024, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă