Meci greu cu Snagovul: „Primele rezultate ale lor sunt mincinoase!”

08 Sep. 2011, 14:31 Liga 2
Meci greu cu Snagovul:** „Primele rezultate ale lor sunt mincinoase!

Antrenorul formației CSMS Iași, Ionuț Popa, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că echipa sa va juca la victorie partida de sâmbătă, din deplasare, cu FC Snagov, chiar dacă nu deține foarte multe informații despre adversar.

„Despre Snagov nu știu prea multe, dar cu siguranță ne așteaptă un meci foarte greu. Am făcut pregătirea de vară la Sinaia în același timp cu ei și mi-am dat seama că este o echipă redutabilă. Rezultatele din primele două runde sunt mincinoase. Snagovul are jucători experimentați în lot, au un antrenor bun, așa că ne așteaptă un meci dificil. Noi vom juca însă la victorie și sperăm să scoatem maximum din acest meci”, a declarat Ionuț Popa, care în săptămâna premergătoare partidei a mărit intensitatea antrenamentelor:
„Am făcut o pregătire normală pentru jocul de la Snagov, nu am renunțat la numărul antrenamentelor, ci la durată și am mărit intensitatea lor. Am decis acest lucru după ce am constatat la meciul cu Gloria Buzău o lipsă de prospețime la jucători”.

Popa nu va putea conta în meciul de la Snagov pe Ghindaru, Aldea și Avrămia. Dacă primii doi vor reveni pe teren în două săptămâni, situația lui Avrămia este încă incertă. „Este neplăcut că abia vineri vom afla care este situația lui Avrămia. Jucătorul va fi consultat de medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu care va decide dacă vom conta pe el sau se va opera”, a mai spus Popa.

Accidentat de mai mult timp, Paul Tincu a revenit la antrenamentele echipei, la fel și Daniel Orac, care de luni a reintrat în programul echipei. În privința acestuia din urmă, Popa a făcut unele precizări legate de faptul că s-ar fi dat accidentat sub comanda lui Marius Baciu: „Eu l-am găsit pe Orac accidentat când am venit la Iași. I s-a făcut un RMN târziu, la 9 zile după accidentare, iar rezultatele au fost bune. Un RMN se face imediat. Eu îl cunosc ca un băiat serios și nu cred că s-a dat accidentat pe vremea lui Marius Baciu. Eu contez pe el în continuare și cred că este un jucător care poate ajuta echipa”.

„Nimeni nu intră în vestiar fără acordul meu”

Popică a afirmat că nimeni din conducerea adminsitrativă a clubului nu va putea intra în vestiar fără acordul său, pentru că el este „șeful vestiarului”. „La meciul cu Buzăul eu am fost suspendat și nu am avut dreptul să intru în vestiar la pauză. Am înțeles că a fost managerul Leo Grozavu, probabil pentru a-i impulsiona pe băieți. Atunci am fost suspendat, dar acum nu mai sunt. De acum încolo nimeni din conducere nu are voie să mai intre în vestiar fără acordul meu. Le-am și spus jucătorilor acest lucru. Pe mine mă interesează doar vestiarul, nu când se dau banii, când pleacă autocarul sau alte chestiuni administrative”, a precizat Popa.

Articol scris de Narcis Pohoață

08 Sep. 2011, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă