Marius Popescu: „Sper să ne ajungă din urmă șansa”

21 Oct. 2011, 12:43 Liga 2
Marius Popescu:**

Antrenorul principal al FC Botoșani este convins că nu îl va aștepta un meci ușor la Mangalia chiar dacă roș-alb-albaștrii vor întâlni lanterna roșie a seriei I din liga a II-a. Marius Popescu susține că elevii săi trebuie să trateze meciul de la Mangalia ca și cum ar juca cu liderul.

„Din experiența mea și ca jucător acestea au fost cele mai grele meciul. Trebuie să te lupți foarte mult cu psihicul jucătorului și cu modul de a aborda meciul. Sper să scoatem maxim și să câștigăm. Sper să ne ajungă din urmă șansa. În niciun caz nu mergem la modul că prezența e de ajuns. După ultimele jocuri, e interesant cum Mangalia e pe ultimul loc. Campionatul e foarte strâns la jumătatea turului. Totul se poate analiza în contextul jocului din ziua respectivă”, a spus Marius Popescu care a adăugat: „Am vorbit cu jucătorii și despre etapa ce a trecut și despre ce urmează. Îi văd destul de montați. Eu zic că dacă ne facem treaba noastră ar trebui să venim cu puncte”.

„E bine că avem ocazii și cred că o să vină și golurile”

Antrenorul se așteaptă ca atacanții pe care îi are în lot să aibă un final de tur mult mai bun și să marcheze în fiecare meci. Marius Popescu consideră că e foarte bine că FC Botoșani își creează ocazii.

„E bine că avem ocazii și cred că o să vină și golurile. Am revăzut din meciul trecut. Foarte mari ocazii. După 16 metri, ultima pasă, centrarea, o execuție, plasamentul, modul cum gândești faza. Cine e mai inspirat alege execuția naturală. Există o vorbă, pentru un atacant prima calitate este să-și creeze ocazii după care vine și execuția”, a spus Marius Popescu.

Matei ratează și meciul cu Mangalia

În privința absenților, atacantul Marius Matei este în continuare indisponibil după accidentarea suferită în zona inghinală în meciul de la Buzău. Antrenorul principal al FC Botoșani preferă ca Marius Matei să fie apt pentru meciul din etapa viitoare cu CSMS Iași.

„Matei a încercat săptămâna trecută până în ultimul moment. A încercat cu injecții și tot felul de tratamente. Este greu. Măcar să-l avem pentru meciul cu Iașiul”, a încehiat Marius Popescu.

Sursa: btonline.ro

21 Oct. 2011, 12:43 Liga 2
Pe aceeași temă