Marius Matei nu vrea să plece de la Botoșani

07 Dec. 2011, 14:39 Liga 2
Marius Matei** nu vrea să plece de la Botoșani

După un început mai slab de campionat în care a fost contestat de suporteri, Marius Matei și-a revenit și a avut o prestație bună pe finalul turului.

Între timp, atacantul botoșănean nu mai este la fel de hotărât să plece la o altă echipă. El spune că va părăsi echipa FC Botoșani doar dacă va avea o ofertă foarte bună de la o echipă de Liga I. „Deocamdată abia s-a terminat campionatul. Vacanța e lungă, e un sfetnic bun pentru toată lumea. Depinde ce-ți rezervă viitorul. E clar că toată lumea vrea la bine. Nu că aici nu mi-ar fi bine. Nu-mi doresc să plec neapărat, dar toată lumea își dorește la mai bine”, a declarat Marius Matei.

Atacantul botoșănean spune că impresarul său a avut discuții cu câteva cluburi din primul eșalon, dar deocamdată nu s-a concretizat absolut nimic. „Sunt discuții pe care nu le port eu și la ora actulă nici eu nu știu mai multe”, a mai spus atacantul botoșănean.

În acest tur de campionat, Marius Matei a marcat șase goluri dintre care patru de la venirea lui Costel Orac pe banca tehnică a FC Botoșani.

Sursa: sport.botosani.ro

Foto: Eduard BLAGA

07 Dec. 2011, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă