Marius Măldărășanu a plătit polițe după victoria obținută de FC Hermannstadt cu ”U” Cluj: ”Să nu-ți respecți omologul de pe marginea cealaltă…” Reacția lui Erik Lincar l-a deranjat

Răzvan STÎNGĂ 10 May. 2022, 22:08 Liga 2

FC Hermannstadt este ca și revenită în Liga 1 după ce a învins, pe Cluj Arena, Universitatea Cluj, cu scorul de 2-1. Sibienii nu au făcut cel mai bun joc al lor, dar Marius Măldărășanu a declarat că rezultatul e unul mult prea important și imaginea pălește în fața unei astfel de victorii.

FC Hermannstadt a deschis destul de repede scorul, prin Daniel Paraschiv (min. 14), iar Măldărășanu consideră că tocmai din acest motiv echipa sa nu a putut să îi implementeze strategia, posesia. Apoi, în partea a doua, FC Hermannstadt a făcut 2-0, prin Baba Alhassan (min. 67), iar ”U” Cluj a stabilit scorul final în urma golului lui Florin Ilie (min. 71).

Marius Măldărășanu: ”A fost o victorie importantă, contra principalei adversare la locul 2”

În privința momentelor grele din acest sezon, Marius Măldărășanu a afirmat că au fost meciuri în care FC Hermannstadt a pierdut nemeritat și astfel s-a complicat situația echipei.

Jocul nu a fost unul plăcut, dar pe parcursul campionatului am jucat fotbal sau am încercat să o facem. Nici Barcelona nu joacă mereu fotbal. Încercăm să jucăm, să construim și de multe ori am luat goluri, am pierdut puncte. Azi aș fi vrut să avem mai mult posesia, dar marcând devreme apare instinctul de conservare. A fost presiune mare pe noi, dar felicit băieții pentru dăruire, pentru atitudinea de care au dat dovadă.

Adevărul e că au fost greșeli pe parcursul campionatului care au influențat rezultatul, și vorbesc chiar despre meciurile directe cu contracandidatele noastre. Au fost influențate rezultatele, clasamentul și dacă erați în vestiarul nostru, mese rupte… e greu ca apoi să îi capacitezi, pentru că se simțeau frustrați și un singur lucru le-am spus, nu vreau ca alții să ne decidă destinul.

Îi felicit pe jucători pentru modul în care au jucat. A fost o victorie importantă, contra principalei adversare la locul 2”, a declarat Marius Măldărășanu la microfonul Digi Sport.

  • FC Hermannstadt, cu ”U” Cluj: Iliev – Pantea, Bejan, I. Stoica, Opruț – Alhassan (Hora 90+1′), Mino Sota, Biceanu (Blejdea 79′) – P. Petrescu (cpt.)(Antoche 58′), D. Paraschiv (Buhăcianu 58′), Al. Oroian (Bucuroiu 79′). Rezerve neutilizate: Muțiu – Tomșa, Issah, Gab. Șerban.

Marius Măldărășanu a plătit polițe după ”U” Cluj – FC Hermannstadt 1-2: ”Trebuie să fii bărbat să accepți”

Antrenorul Sibiului a explicat și fragmentările echipei din finalul partidei în special, dar l-a atacat direct și pe Erik Lincar, chiar dacă nu i-a spus numele. Măldărășanu n-a simțit respectul cuvenit din partea omologului său, care l-a tratat cu o atitudine de superioritate nu doar acum, ci și în celelalte confruntări din acest sezon, din campionatul regular și play-off.

Toate acele fragmentări poate se văd la televizor… jucătorii chiar au probleme musculare. E final de campionat, toate echipele au probleme. Năstăsie și Balaure n-au fost în lot tocmai din această cauză. Nu a fost vorba de trageri de timp. Am câștigat meritat ca atitudine, nu știu dacă și ca joc.

Însă, mi-a plăcut foarte mult atmosfera aici la Cluj, dar trebuie să accepte și ei o înfrângere, pentru că și noi am acceptat-o cu greu (n.r. – cea din sezonul regular, 2-0 pentru Universitatea Cluj). M-am dus, după meciul trecut, să salut stafful la bancă, dar trebuie să fii bărbat să accepți. Suntem antrenori, trebuie să ne salutăm, să ne urăm baftă. După meci, în funcție de rezultat, capul sus. Să nu îți respecți omologul de pe marginea cealaltă… dar asta este viața”, a mai spus Marius Măldărășanu.

Marius Măldărășanu, mesaj și pentru contestatari: ”Am venit aici să facem performanță”

Mai e un meci și FC Hermannstadt va putea promova în Liga 1. Acum, Marius Măldărășanu simte acest moment și a avut de trimis un mesaj și pentru cei care au declarat că la echipă sunt numai mercenari.

Antrenorul a ținut să nege acest lucru, că el și jucătorii au venit la Sibiu pentru bani, dând exemplul faptului că au fost probleme la echipă, cu banii, dar toți și-au văzut de treabă.

Contează o promovare pentru CV-ul oricărui antrenor, dar nu mă gândesc numai la asta. Am venit la Hermannstadt să facem performanță, iar dacă ne uităm puțin, pentru că mulți spun că suntem mercenari, că se joacă pentru bani, nu e așa! În stafful medical sunt doi oameni din Sibiu. În stafful tehnic antrenorul cu portarii e din Sibiu. În echipă, Petrișor Petrescu e din Sibiu.

În rest, toți cei care am venit aici, am venit să facem performanță. Cu problemele pe care le-am avut, am arătat că nu suntem mercenari. De multe ori ne-a ieșit, câteodată nu, dar ne cerem scuze suporterilor. Mai e un hop”, a mai spus Marius Măldărășanu.

FC Hermannstadt, la un pas de revenirea în Liga 1!

FC Hermannstadt e pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2, la două puncte de liderul Petrolul și cu un ecart de trei puncte peste locul 3, ”U” Cluj. În ultima rundă din play-off sibienii vor întâlni Steaua, pe teren propriu, în timp ce ”U” Cluj va juca pe terenul Concordiei Chiajna.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-suparare-mare-la-cluj-dupa-esecul-cu-hermannstadt-fanii-i-au-luat-la-rost-pe-jucatori-la-vara-o-sa-plecati-toti-noi-ramane-aici-ely-fernandes-aproape-sa-fie-agresat-19231000

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-pune-presiunea-rezultatului-pe-seama-esecului-cu-fc-hermannstadt-mi-as-fi-dorit-mai-multa-incredere-mai-multa-personalitate-tarie-de-caracter-antrenorul-universitatii-19230924

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-la-un-punct-de-revenirea-in-liga-1-dupa-victoria-cu-u-cluj-mieluseii-veniti-la-taiere-pe-cluj-arena-i-au-surprins-pe-studenti-19230925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-e-la-un-pas-de-revenirea-in-liga-1-petrisor-petrescu-ramane-pragmatic-dupa-succesul-cu-u-cluj-trebuie-sa-ramanem-cu-picioarele-pe-pamant-reactia-19230934

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-ilie-scuze-publice-dupa-ce-u-cluj-a-pierdut-cu-fc-hermannstadt-mesajul-sincer-pentru-fani-si-cum-vede-posibilul-baraj-cu-dinamo-19230929

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalul-a-redevenit-al-suporterilor-fc-hermannstadt-la-un-punct-de-liga-1-dupa-o-victorie-uriasa-pe-cluj-arena-19230914

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-fc-hermannstadt-incepe-de-la-ora-1930-meciul-care-decide-a-doua-promovata-direct-in-liga-1-se-va-juca-pe-un-stadion-incendiar-19230865

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-atmosfera-incendiara-in-centrul-clujului-fanii-universitatii-au-facut-spectacol-inaintea-derby-ului-cu-fc-hermannstadt-19230866

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-cum-s-a-sarbatorit-la-ploiesti-promovarea-petrolului-in-liga-1-spectatorii-au-invadat-terenul-de-joc-jucatorii-au-facut-baie-cu-apa-si-bere-19230776

Răzvan STÎNGĂ 10 May. 2022, 22:08 Liga 2
Pe aceeași temă