Marius Lăcătuș: „Trebuie să demonstrăm că jocul cu Bacăul a fost un simplu accident”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 25 Apr. 2014, 16:31 Liga 2
Marius Lăcătuș:**

CSMS Iași are nevoie de victorie, sâmbătă, în meciul de pe teren propriu cu liderul Unirea Slobozia, pentru a reveni pe primul loc în play-off. În plus, ieșenii trebuie să demonstreze că rezultatul, dar mai ales jocul slab din meciul precedent cu SC Bacău au fost simple accidente, pe fondul unei relaxări venite după un parcurs ireproșabil cu opt victorii din opt posibile în sezonul regulat.

Antrenorul Marius Lăcătuș este convins că elevii săi pot obține cele trei puncte, chiar dacă nu va avea în teren o piesă de bază, pe Liviu Mihai, accidentat.

„Pentru noi este important să revenim la jocul dinaintea meciului cu Bacăul și să demonstrăm că atunci a fost un simplu accident. Sper ca atitudinea jucătorilor să fie una pozitivă, iar nivelul jocului să crească considerabil față de ce am oferit la ultimul meci. Meciul trebuie tratat cu multă seriozitate, cu concentrare și sper ca rezultatul și jocul să fie pozitive și să ne permită să revenim pe primul loc în clasament. Din păcate, Liviu Mihai are probleme de sănătate și nu va fi în lot pentru acest meci, dar sper ca jucătorul care îl va înlocui să o facă foarte bine.”, a declarat Marius Lăcătuș.

Tehnicianul consideră că liderul la zi din play-off constituie un adversar periculos, care poate pune probleme în meciurile din deplasare. „Va fi un meci greu pentru noi. Nu jucăm singuri, întâlnim liderul, o echipă periculoasă, care are în componență jucători cu nume, ce știu să profite de spațiile libere lăsate de adversari, în special în deplasare.”, a adăugat șeful băncii tehnice ieșene.

Marius Lăcătuș a precizat că nu este interesat de ce va face Bacăul cu Rapidul, ci doar de jocul echipei sale: „Important este ca noi să ne facem jocul și să luăm cele trei puncte. Mai puțin mă interesează ce face Bacăul. Dacă rezultatul din acel meci ne va avantaja, cu atât mai bine”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 25 Apr. 2014, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă