Cine dă mai mult? Marian Drăghiceanu a făcut licitație între Sepsi OSK și SC Oțelul, iar Dorinel Munteanu l-a taxat: ”Nu te apuci a doua zi să schimbi sumele, că nu ține cu mine”

Daniel VLAD, Andrei PASCU 21 Jun. 2024, 17:58 Liga 2
Cine dă mai mult? Marian Drăghiceanu a făcut licitație între Sepsi OSK și SC Oțelul, iar Dorinel Munteanu l-a taxat: ”Nu te apuci a doua zi să schimbi sumele, că nu ține cu mine”

Transferul lui Marian Drăghiceanu la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a pornit un adevărat scandal, pentru că în primă fază jucătorul și-a dat acordul să semneze cu alt club din prima divizie, cu SC Oțelul.

Dorinel Munteanu a dezvăluit pentru ProSport motivul pentru care Marian Drăghiceanu nu a mai ajuns de la CSM Reșița la echipa sa, ci la rivala din prima ligă a României. Fostul mare mijlocaș al României a avut un discurs dur la adresa jucătorului plecat din Liga 2, dar și la adresa impresarului acestuia.

Marian Drăghiceanu, criticat de Dorinel Munteanu pentru cum a procedat în cazul transferului

În urmă cu câteva zile, CSM Reșița anunța pe Facebook că unul dintre cei mai buni jucători ai lui Flavius Stoican în sezonul trecut se va despărți de echipa din Valea Domanului și va pleca, având acordul conducerii, la SC Oțelul.

Însă, mijlocașul nu a mai ajuns sub comanda lui Dorinel Munteanu, la Galați, ci la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Antrenorul Oțelului a decis acum să vorbească despre cele întâmplate și a avut un discurs în care a spus lucrurilor pe nume.

Contactat telefonic de ProSport, Dorinel Munteanu a acceptat să vorbească despre motivul pentru care Drăghiceanu nu a mai semnat cu SC Oțelul și a declarat că jucătorul și impresarul acestuia au schimbat termenii acordului care fuseseră stabiliți inițial și care ar fi trebuit trecute în contract.

Dorinel Munteanu, reacție după ce Marian Drăghiceanu nu a mai ajuns la SC Oțelul. ”Nu dau bugetul peste cap pentru nimeni”

Cel mai probabil, motivul pentru care Marian Drăghiceanu și agentul acestuia au cerut mai mulți bani a fost influențat de o ofertă mai bună din punct de vedere financiar din partea clubului din Sfântu Gheorghe.

Transferul acestui jucător la Oțelul Galați s-a transformat într-o telenovelă și uitați că nu a mai ajuns la noi. Însă, la mine lucrurile sunt foarte clare. Cu mine, dacă vorbești o vorbă, păi vorbă rămâne. Nu te apuci a doua zi să îmi schimbi sumele discutate că nu ține cu mine.

Vorbisem ceva cu impresarul și jucătorul, iar a doua zi ne-am trezit cu alte dorințe, deși noi bătusem deja palma pentru transfer. Eu nu am dorit să dau peste cap bugetul clubului meu pentru Drăghiceanu că nu merge așa cu mine. Și lucrul ăsta e valabil pentru toți cei care discută cu noi despre transferuri la Oțelul. Eu nu schimb înțelegerile pentru nimeni. Dacă ne înțelegem pe niște condiții, păi alea rămân.

Vă repet, e valabil pentru toți cei care vor să vină la Oțelul, nu doar pentru Drăghiceanu. Oricum, povestea asta a fost o lecție pentru toți. Nu am nicio treabă cu Sepsi, iar eu îi urez copilului baftă la noul lui club”, a spus Dorinel Munteanu pentru ProSport.

Cristian Bobar, președinte CSM Reșița: ”Eu nu am avut nicio treabă în discuțiile lui Drăghiceanu cu Oțelul!”

ProSport a luat legătura și cu Cristian Bobar, conducător al formației CSM Reșița, pentru a discuta despre plecarea lui Drăghiceanu de la echipa pregătită de Flavius Stoican.

Președintele clubului din Valea Domanului a afirmat că echipa sa nu are vreo vină, pentru că din respect pentru Drăghiceanu l-a lăsat să plece liber de contract.

Vă dați seama că îmi pare și mie rău că Drăghiceanu nu a mai ajuns la Oțelul, mai ales că noi anunțasem pe pagina noastră oficială de Facebook acest transfer. Noi chiar scrisesem că îi dăm drumul să plece liber de contract la Oțelul, deoarece așa știam.

Dar ceea ce s-a mai întâmplat ulterior între Oțelul și Drăghiceanu nu am de unde să știu. Probabil că nu s-au mai înțeles la bani. Dar vă repet, nu am de unde să știu cum de el a ajuns la Sepsi. Nu cunosc amănunte.

De ce l-am lăsat liber de contract pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 2? Păi, eu sunt om de caracter și am avut o înțelegere verbală cu Drăghiceanu încă de când eram pe la Liga 3.

El a acceptat să vină la noi pe bani puțini ca să ne ajute, iar eu i-am promis că îi dau drumul fără pretenții financiare în momentul în care are ceva din Liga 1 sau străinătate. El a fost dorit și Burcă la Dinamo, dar nu ă vrut să se ducă și a preferat să rămână și să ne ajute pe noi.

Pentru lucrul ăsta eu nu aveam cum să îmi întorc acum cuvântul. Ești om cu mine, sunt om cu tine”, a spus Bobar pentru ProSport!

Din informațiile ProSport, Marian Drăghiceanu a semnat cu Sepsi pentru un salariu de 6.000 de euro pe lună.

Foto: CSM Reșița, Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Sepsi OSK

Daniel VLAD, Andrei PASCU 21 Jun. 2024, 17:58 Liga 2
Pe aceeași temă