Marian Dodu: „Marius Sumudică în proporție de 99% rămâne la Progresul”

29 Dec. 2008, 17:30 Liga 2
Marian Dodu:**

Finanțatorul echipei din Parcul cu Platani este foarte încrezător în ceea ce privește soarta propriei sale echipe. Până la sfârșitul lunii ianuarie, acesta crede că situația la echipa se va stabiliza atât din punct de vedere financiar cât și din punctul de vedere al rămânerii propriilor jucători la echipă.

In ceea ce îl privește situația antrenorului Marius Șumudică, acesta rămâne în continuare la cârma echipei Progresul.


“Marius Șumudică în proporție de 99 la sută va rămâne la Progresul. Echipa își va clarifica în tot acest timp situația materială și deasemenea problemele existente cu fiecare jucător în parte. Intr-adevăr, unii dintre aceștia si-au depus memoriile la Federația Română de Fotbal, dar pânâ la sfârșitul lunii ianuarie pot să vă spun că toate aceste probleme se vor rezolva. Sunt bani și banii vor venii. Ne vom bate în continuare pentru promovarea în primul eșalon fotbalistic ”
, a declarat Marian Dodu, finanțator FC Progresul București.

 

Jucătorii care vor avea oferte, din cei care au depus memoriile la federație și dacă aceste oferte se vor concretiza în mare parte, fiind avantajoase ambelor părți, bineînțeles că pot părăsi în orice moment gruparea din Parcul cu Platani.

 

Articol scris de Andi Sârbu

29 Dec. 2008, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă