„Mai mult nu se putea, asta e valoarea lotului!”

02 Dec. 2011, 15:33 Liga 2

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, astăzi, că alb-albaștrii s-ar fi aflat mult mai sus în clasament dacă în lot se găseau și câțiva jucători peste valoarea celorlalți.

„Mai mult nu se putea, asta e valoarea lotului! Sunt convins că, dacă aveam patru jucători peste valoarea locului, era acum pe locul 2. Din păcate, nu i-am avut, iar acest lucru s-a văzut. Chiar dacă băieții n-au avut probleme cu banii, primindu-și salariile și primele, ei n-aveam cum să facă minuni, chiar dacă și-au dorit să fie acolo, sus. Trebuie să creăm o echipă competitivă”, a spus Lică.

Nemulțumit că lumea nu vine la stadion

Marcel Lică a mai spus că este nemulțumit de faptul că spectatorii sunt prezenți în număr foarte mic la partidele pe care „marinarii” le joacă pe teren propriu, ceea ce face imposibilă acoperirea costului biletelor.

„Sigur că suntem nemulțumiți. Pe de altă parte, are vreo echipă din Liga a II-a profit din vânzarea biletelor? Poate că în Liga I sunt câteva echipe, dar în Liga a II-a nici nu se poate pune problema. Spectatorul român a devenit foarte pretențios. El nu poate concepe că Farul este acum pe locul 10 în Liga a II-a, el vrea Farul direct pe locul 4 în Liga I! Cred că spectatorul român este și foarte comod. De ce să se deplaseze până la stadion, când poate vedea meciul la televizor?”, a spus oficialul farist.

Sursa: Cuget Liber

02 Dec. 2011, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă