„Mai avem șanse”

07 May. 2009, 16:20 Liga 2

Antrenorul Lotusului spune că nu s-a gândit să adopte tactica Rapidului și să "închidă" meciul pentru a-l pierde cu doar 3-0.

 

Marian Pană nu a dorit să comenteze prea mult evenimentele de ieri de la Giurgiu, mărginindu-se la a declara că nu a luat în calcul varianta încheierii meciului înainte de fluierul final.

 

"Am început jocul foarte bine, și, pe fondul dominării echipei noastre, la un corner al nostru, Floricel a fost eliminat gratuit din punctul meu de vedere. A urmat un nou cartonaș roșu, de data aceasta perfect justificat, și, de aici, acest meci s-a transformat într-un coșmar pentru noi. La pauză am schimbat doi jucători pentru că luaseră galben și erau suspendați pentru etapa viitoare, iar, apoi, s-au accidentat alții și nu am mai avut înlocuiri. Nu m-am gândit să închei meciul mai repede, ce mi-e 3-0, ce mi-e 5-0. L-am dus până la capăt așa cum am putut", a spus tehnicianul divizionarei secunde.

 

Pană nu crede că echipa sa a ieșit din lupta pentru salvarea de la retrogradare, chiar dacă Cetatea a câștigat meciul din ultima etapă, și crede că șansele de salvare sunt distribuite în continuare în mod egal între cele două formații.

 

"Lupta nu e încheiată. Ne batem până în ultima etapă. Nu ne predăm așa ușor, chiar dacă ne va fi foarte greu cu accidentările și cu suspendările să facem meciuri bune. Cred că șansele sunt 50-50 în ce ne privește pe noi și pe Suceava", a mai declarat Marian Pană.
 

07 May. 2009, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă