”Lupii galbeni” au reacționat la adresa Peluzei Sud ’97, după gestul din fața stadionului ”Ilie Oană”. Fanii Petrolului au un mesaj special pentru susținătorii ”FC U” Craiova

Marius ANGHEL 24 Oct. 2020, 14:55 Liga 2
”Lupii galbeni” au reacționat la adresa Peluzei Sud '97, după gestul din fața stadionului ”Ilie Oană”. Fanii Petrolului au un mesaj special pentru susținătorii ”FC U” Craiova

Peluza I ”Ilie Oană” nu a rămas fără reacție după gestul unuia dintre reprezentanții Peluzei Sud 1997, înainte de derby-ul Petrolul – U Craiova 1948 SA, programat duminică, de la ora 15:00, pe stadionul ”Ilie Oană”. Fanii echipei prahovene au avut un mesaj pentru olteni și au acoperit graffiti-ul desenat pe unul dintre gardurile din apropierea intrării în arena ”lupilor”.

În noapte dintre joi și vineri, doi membri al Peluzei Sud 1997, grupare care susține echipa lui Adrian Mititelu, s-au deplasat la Ploiești și au lăsat însemne pe o porțiune a unui gard aflat în vecinătatea stadionului ”Ilie Oană”. Fanii Craiovei au desenat logo-ul peluzei din care fac parte, au aruncat cu fumigene pe jos și apoi unul dintre ei s-a fotografiat mândru cu ”reușita”.

Totul s-a petrecut înaintea meciului direct dintre Petrolul și U Craiova 1948 SA, care e programat duminică, de la ora 15:00, la Ploiești, în cadrul etapei a 9-a a Ligii 2.

Peluza I ”Ilie Oană” are reacție după gestul celor din Peluza Sud 1997. Oltenii sunt făcuți lași

Reacția din partea principalei grupări care susține Petrolul, Peluza I ”Ilie Oană” nu a întârziat să apară. Mai mulți suporteri s-au deplasat vineri la stadion, au acoperit cu vopsea albă logo-ul ”PS’97”, l-au scris pe al lor, ”P1IO”, în lateral și apoi au afișat un banner cu un mesaj pentru susținătorii echipei lui Mititelu: ”M..e Craiova”. Fotografia a fost postată pe contul oficial de Facebook alături de un alt mesaj pentru suporterii din Peluza Sud 1997.

”Ploieștenii întotdeauna cu capul sus! Oltenilor vreți să faceți propagandă doar noaptea, ziua când ați avut ocazia de ce nu ați venit? Noi v-am așteptat și fiți siguri că o să vă așteptăm întotdeauna. Să ne aducem aminte de meciul de la Strejnic când nu v-ați făcut apariția, prăzari infecți”, e mesajul Peluzei I ”Ilie Oană”.

Petrolul a căzut pe locul 7, ”FC U” Craiova nu mai e lider, ci e pe 2

Meciul Petrolul – U Craiova 1948 SA are loc duminică, de la ora 15:00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

După desfășurarea a șapte meciuri din etapa a 9-a, Craiova nu mai e liderul Ligii 2, fiind devansată cu două puncte de Metaloglobus, 19 față de 17 puncte. Oltenii sunt acum la egalitate cu ASU Poli, dar se mențin pe locul 2, după șapte partide desfășurate în acest sezon.

Petrolul, care are tot șapte meciuri disputate, are 13 puncte și a căzut de pe locul 5 pe 7.

În această săptămână, ploieștenii au trecut cu 2-1, după prelungiri, de Metaloglobus, iar craiovenii au câștigat cu 4-0 la echipa de Liga 3 ACSO Filiași. Cele două jocuri au contat pentru turul 4 al Cupei României.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/casa-lupilor-galbeni-vizitata-noaptea-de-olteni-inainte-de-petrolul-fc-u-craiova-cum-au-marcat-prezenta-la-ploiesti-suporterii-din-peluza-sud-97-foto-19153822

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-sase-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-metaloglobus-poate-urca-pe-locul-1-cu-o-victorie-obtinuta-cu-ciucul-partida-de-la-buzau-a-picat-rapid-sta-19153909

Marius ANGHEL 24 Oct. 2020, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă